Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

..............................................lıstenın demırbasları geldüü yokmu arttırannn :)

Son düzenleme:
selam hanımlar yeni topik hayırlı olsun buradan hamile olmayan kalmasın inşallah.
benim Aralık ayında çalışmalar anca başlayacak inşallah ocak ayında hamileler listesine katılırım bende.

kizlar burada olanlara ugur getirsin yilbasi itibariyle herkes hami kalsin insallahhhh

gelmeyenler aman gelmesin kasinda hamis kalsinlar misafir oalrak kabul ederuk sadeceeeee

aluuu geldım la benı kaça yazcen sen sımdı nerden saysamkı ben sımdı ya

kaz benı lısteye 5 aralık yaz anam

Yazdım canım,biz zaten listedin enleriyiz.

aralik topigi acmisiniz benim niye haberim yok

Anam senin haberin yokmu,gel poti tosum gel

elmacik benide yaz sekerim 4 aralik

selam hanımlar yeni topik hayırlı olsun buradan hamile olmayan kalmasın inşallah.
benim Aralık ayında çalışmalar anca başlayacak inşallah ocak ayında hamileler listesine katılırım bende.

hayırlı olsun aralık topiği listeler hamiş dolsun inş benide 7 aralık eklermisin elmakurdumsun

yeni topiginiz hayırlı olsun umarım göbüşleriniz bebikle dolarrrr

kizlar burada olanlara ugur getirsin yilbasi itibariyle herkes hami kalsin insallahhhh

gelmeyenler aman gelmesin kasinda hamis kalsinlar misafir oalrak kabul ederuk sadeceeeee

Gel ablam biz varız ya yeter,herkez orda kalsın.

Gurbiş abla gı hoşgeldin.. Hadı gıtmede kaynatalım bıze eğitimver bak bu ay da beceremedık la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…