Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

benimde öle 8/9 kahverengi akıntı vardı bugünde simsiyah noluo anlamadım üsütne görmek denilen şeydir diye beklicem bakalım

aynen senın anlattıgın gıbı oldu benımde 7 kasım sabahı 1 damlacık kıpkırmızı geldi..
sonra kahverengı akıntı
şimdi de simsiyah canım.. sen doktora gidecekmsin?

tatlım açıkcası bahsetmiştim benim çikolata kistim vardı öğrendiğim dönem böyle oluodu ağrılı çok fena ama bitkiselleden sonra düzelmişti ne ağrım ne bu koyuluk böyle youndu. tekrar nüksetse ağrım olurdu bilmem devam ederse giderim.

Genellikle siyah kanamanın nedeni kanama miktarının az olması bundan dolayı kanın vagen içinde beklemesidir.Bekledikçe rengi koyulaşır.Adetin baslangıcı ve bitişi sırasında bu şekilde kanamalar olabilmektedir ve herhangibir problemi göstermez.Bazen enfeksiyon ve rahim içinde yapışıklık oldugundada aynı kanama görülebilir.Bu durumdan emin olup kesin bieşey söyleyebilmem için sizi muyaene etmem gerekir.

netten buldum

ozaman doktora mı gitcez bende üstüne görmek belirtilerinde okudum adetle arasında bu şekilde bi farklılık gösterebilir miş ama adet kadar uzun sürmezmiş aman kafam karıştı en iyisi uzmana görünmek

ozaman doktora mı gitcez bende üstüne görmek belirtilerinde okudum adetle arasında bu şekilde bi farklılık gösterebilir miş ama adet kadar uzun sürmezmiş aman kafam karıştı en iyisi uzmana görünmek

benım da mıktarı çok az ztn insallah ustune goruyoruzdur ama doktora gıtmekte fayda var bız korktuk bıkere kabus olur sımdı bu bıze.

çok çok haklısın ilerde daha büyük kabuslara neden olmasındansa ben en iyisi yarın bi doktora başvurayım bugün numara yada sıra bulamam :( allahım hayırlı haberler alırız inş.

KIRMIZI : REGLİ OLUP OCAK AYINDA BEKLEMEYE DEVAM EDENLER :72:
TURUNCU : AY İÇERİSİNDE 2.KEZ REGLİ OLUP ÇOK ÇALIŞMASI GEREKENLER :6:
MAVİ : ARALIK AYININ ŞANSLI ANNELERİ :nazar:

ARALIK AYI BEBEK İSTEYENLERİN TABLOSU 1 Aralık 2 Aralık elmakurdumusun
3 Aralık 4 Aralık poti
5 Aralık yavuzguray0757[ B]medicalsecreter[/B]:97: :nazar:
6 Aralık 7 Aralık nurun mevr
8 Aralık angel_78_
9 Aralık 10 Aralık 11 Aralık 12 Aralık 13 Aralık 14 Aralık 15 Aralık 16 Aralık 17 Aralık 18 Aralık 19 Aralık 20 Aralık 21 Aralık 22 Aralık 23 Aralık 24 Aralık 25 Aralık 26 Aralık 27 Aralık 28 Aralık 29 Aralık 30 Aralık 31 Aralık

TOPLAM : 7 KİŞİ
TURUNCU : 0 KİŞİ
KIRMIZI : 0 KİŞİ
MAVİ : 0KİŞİ

........................................... dermişim sahte de olsa görmek istedim...

ensarnaaaaaaaaaaaz neye karar verdin?

cANIM düşündüm tasındım kasındım.:28::28::28:....ben yine korunmamaya karar verdim çünük zaten uğrassamda hemen hamile kalınmıyo ama öyle illa yumurtlama gününe denk gelsin diye uğrasmıyacagım...ben zaten hamile kaldım dourdum diyene kadar 1 sene gecer o zamana kadarda maddi olarakta rahatlamış olurum..

canım düşündüm tasındım kasındım.:28::28::28:....ben yine korunmamaya karar verdim çünük zaten uğrassamda hemen hamile kalınmıyo ama öyle illa yumurtlama gününe denk gelsin diye uğrasmıyacagım...ben zaten hamile kaldım dourdum diyene kadar 1 sene gecer o zamana kadarda maddi olarakta rahatlamış olurum..

hayırlısı ne ise o olsun canım senin içinde

Back
X