• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayinda asilama yaptiranlar/yaptiracaklar

Suigeneris17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
639
336
33
39
herkese merhaba, bu ay asilama yaptiran ya da yaptiracaklarla ilgili baska baslik bulamadim. Ben bugun asilamami yaptirdim, bu stresli sureci hep beraber gecirelim istedim

merhaba canim bende aralik 27 de yaptirdim henuz bi hafta oldu. sizin sonuc simdiye cikmistir ne oldu var mi bebis :)

merhaba canim bende aralik 27 de yaptirdim henuz bi hafta oldu. sizin sonuc simdiye cikmistir ne oldu var mi bebis :)
Canim benim negatif. Ama benim sansim normalde dusuktu, sag tupum rahme yapisik diye ameliyat olmadan deneyelim demistik. Bugun de ameliyat oluyorum ne yazik ki

Sen nasil hissediyosun canim agrin sancin var mi?
Var canim benim yapisikliktan baska da sorunlar varmis 2 saat surmus ameliyat. 5 yerden girmisler karnimdan o yuzden baya kotuyum. Sadece laparoskopiyle kalinmamis yani. Ama elimden geldigince hallettim dedi doktor. Anestezinin etkisindeydim cok anlamadim. Pzt kontrole gidince tam detayli ogrencem

C
Var canim benim yapisikliktan baska da sorunlar varmis 2 saat surmus ameliyat. 5 yerden girmisler karnimdan o yuzden baya kotuyum. Sadece laparoskopiyle kalinmamis yani. Ama elimden geldigince hallettim dedi doktor. Anestezinin etkisindeydim cok anlamadim. Pzt kontrole gidince tam detayli ogrencem
cok cok gecmis olsun tekrar canim benim. iyilesirsin biran once insallah

Back