Ayy çok sevindim hayırlı uğurlu olsunnMerhaba 14. Günüm gebeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok sevindim hayırlı uğurlu olsunnMerhaba 14. Günüm gebeyim
Aslında biliyor gebelik takibimi ve doğumumu yaptıran doktor aslında kendisiHasta geçmişini bilmediği için olabilir benden hiç bir test istemedi eşimden sperm testi istedi aşılardan dolayı ki problem bende eşimde değil
Bende aynı şekilde 5 gün kala regl oldumBen 16 aralık da opu oldum 27 aralık da regl oldum normalde reglime 5 gün vardı
Benim sorunum iyi bir rahim filmi ve doktor ile ortaya çıktı. Belki doktorunuz her şeyden emin olmak o şekilde ilerlemek istemiştir. Rahim filmi çok çok önemli asla atlanmamalıAslında biliyor gebelik takibimi ve doğumumu yaptıran doktor aslında kendisi
Hmm bilemedim riske de atmak istememiş olabilirAslında biliyor gebelik takibimi ve doğumumu yaptıran doktor aslında kendisi
Benim sorunum iyi bir rahim filmi ve doktor ile ortaya çıktı. Belki doktorunuz her şeyden emin olmak o şekilde ilerlemek istemiştir. Rahim filmi çok çok önemli asla atlanmamalı
Neyse artık bi sorunla karşılaşmaktansa bir ay sonra olsun transfer sağlam olsun diyorum bendeHmm bilemedim riske de atmak istememiş olabilir
Kesinlikle sonu hayırlı olsun önemli olan oNeyse artık bi sorunla karşılaşmaktansa bir ay sonra olsun transfer sağlam olsun diyorum bende
Kesinlikle öyle sonu güzel olsunnNeyse artık bi sorunla karşılaşmaktansa bir ay sonra olsun transfer sağlam olsun diyorum bende
İnşallah tek denemenizde ikiz bebekleriniz olurDarısı bana inşallah benimde ilk tüp bebek yaş 30 çift embriyo transferi istiyorum ama bakalım kabul eder umarım doktorumda
18 yumurta toplandı 13 ü işlem gördü 3 tane 5 güne gelebildi dondurulduHerkesin aynı değil galiba. İkinci adet geç oluyor dediler bakalım ne kadar sürecek benim iki ay dinlenme sürem. Bu arada kaç yumurta toplandı acaba kaçı 5 güne geldi
İlk transferinizde pozitif görürsünüz inşallah18 yumurta toplandı 13 ü işlem gördü 3 tane 5 güne gelebildi donduruldu
banada öyle demişlerdi benim 4 BB tutmadı geriye 5. Gün 4 BC embriyolarım kaldı4BB ama benim kliniğim biz bu şekilde adlandırıyoruz dedi. Başka bir tüp bebek kliniğine gitseniz embriyonuza 4AA derler dedi
Amin hepimizin tutar inşallah sizin kaç yumurta toplandı ve 5 güne kaç tane gelebildi k kaliteleri nedir benimkiler 3AA denildiİlk transferinizde pozitif görürsünüz inşallah
14 toplandı 5. Güne 8 adet geldi 6 si genetige gitti umarım hepsi sağlıklı gelir o kısım beni korkutuyor kalite olarak ayrıntılı bilmiyorum. Amin inşallahAmin hepimizin tutar inşallah sizin kaç yumurta toplandı ve 5 güne kaç tane gelebildi k kaliteleri nedir benimkiler 3AA denildi
İçinizi ferah tutun inşallah sağlıklılardır ve sımsıkı tutunurlar size14 toplandı 5. Güne 8 adet geldi 6 si genetige gitti umarım hepsi sağlıklı gelir o kısım beni korkutuyor kalite olarak ayrıntılı bilmiyorum. Amin inşallah
Merhaba hangi hastanede tadevai oluyorsunuz develet hastanesimi..benimde bir oğlum var devlet hastanesi ücretsiz şekilde yapiyormu çocuğu olanlara bildiğim kadariyla ücretli oluyorMerhaba arkadaşlar bende bu ay ikinci tüp bebek tedavime başladım. 2020 de ilk tedavimi özelde yaptırmıştım 5 tane embriyo döllenmişti ve bi oğlum oldu şükür. Orada embriyoları bitirince araştırma hastanesinde başladık bu sefer. Şimdilik gonalf 225 doz ve cetrodite kullanıyorum pazartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
Araştırma hastanesinde başladım ücretli şekilde oluyor çocuk olduğu için rapor olmuyorMerhaba hangi hastanede tadevai oluyorsunuz develet hastanesimi..benimde bir oğlum var devlet hastanesi ücretsiz şekilde yapiyormu çocuğu olanlara bildiğim kadariyla ücretli oluyor
Evet bende öyle duymuştum.ozeller çok pahalı araştırmada n rir fiyatlar acabaAraştırma hastanesinde başladım ücretli şekilde oluyor çocuk olduğu için rapor olmuyor
150 bini bulur toplamda dediler bize. 56 bin hastaneye veriliyormuş. Geçen hafta salı başladım ilaçlara şu ana kadar 30 bin verdim eczaneye bugün kontrol günüm bekliyorum şu anda iğnelerim bitmişti bakalım bugün ne kadar vericem eczaneyeEvet bende öyle duymuştum.ozeller çok pahalı araştırmada n rir fiyatlar acaba