Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️

Oh iyi bari inşallah hepsi 5 güne kadar dayanırlar dualarımdasın canım bende gece son iğnelerimi vurdum sabah başlıyoruz inşallah yumurtalar toplanacak Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin çokça amin

Allah yardımcınız olsunn yarın su gibi geçsin gitsin operasyonunuz inşallah

Tranfer olan arkadaşlar güzel haberleriniz gelsin. Transfer olacak arkadaşlar sizler de en güzeli sizin olsun. Ve opu yapılacaklar insallaj kaliteli kaliteli bebisiniz olsun ve bebisleriniz size sımsıkı tutunsun. Ben dün gittim gezdim geldim eşimle beraber. Enerji depoladim evde kendimi hem beslenmeye hem de kisti küçültmek için takviye bitki çayı almaya başladım. Normal kadın doğumdan da randevu aldım. Aklımda olan soru işaretlerini rahmimi o damarlanma dediği şeyi soracağım ve detaylı olarak kistim ne durumda miyom vardi ne durumda öğreneceğim. Tekrar tümör markırlarına baktırıp demir düşüktü d vitamini hiç bakilmadi onlara da baktiracagim son durum nedir? Çikolata kistinde d vitamini çok onemli diyorlar. Bir de Hint yağı ve D3K2 vitamini ve iyot lugol aldım. Gelsin bakalım kullanmaya başlayacağım.
Kendimi hep erteledim ama artık bakma vakti. Hiç mutsuz hissetmiyorum olacağını biliyorum en güzeli en güzel zamanda olacak ve ben bebeğimi kucağıma aldığım zaman ona bekledim hasretle ama değdi diyeceğim. Ama sizler için dua ediyorum. Transfer olanlar güzel kokular ama doğal kokular koklayın, lavanta yasemen gibi. Güzel şeyler izleyin ve sizi mutlu eden yerlerde mutlu hissettiren kişilerle olun. Ve bebeğinizle konuşun. Saraçoğlu diyor ya ikinci gün ruh üflenir diye. Konuşun Güzel haberler bekliyorum sizlerden

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabbim size de şafi ismiyle şifa versin sonra da hayırlı sağlıkı bir bebek versin inşallah dualarımdasınız

Yaa teşekkürler Tuğba hanım siz nasılsınız ilaçlardan uykum geliyor ara ara yatıp ara ara kalkıyorum ufak çaplı çorba yaptım çok ayakta kalmadan genel olarak böyle
Teşekkür ederim bende genel olarak iyiyim bu süreçte ablama geldim eşim çalıştığı için ablam yardımcı oluyor bana sağolsun benim ara ara kasık ağrım oluyor kramp gibi sebebini anlayamıyorum siz böyle bir şey yaşıyor musunuz?

Ara ara bir hassasiyet var gibi ama bariz bi kramp yok sağ kasıkta bi hassasiyet diyelim iyi yapmışsınız

Yani aslında ilaçlardan dolayı da ağrım oluyordu ama transferden sonra arttı kasığıma keskin bir kramp ağrı giriyor 5-6 sn sonra geçiyor
Allah Allah neden acaba ? Belki ilaç yoğunluğundan dediğin gibi Benim dün kalçam çok ağrıyordu iğneden şükür geçti salı tekrar o iğne korkulu rüyam

Merhaba ben de çikolata kisti var. Bende de havuz yapılacak siz çok iyi anlıyorum. İnşallah güzel haberler alırsınız. Tüp bebek diyetisyeni Ebru Hanım kim acaba? Ben de görüşmek isterim, bir dahaki adette yeniden başlanacak çünkü benim de

Merhabalar instagramdan tupbebekdiyetisyeni olarak bakarsaniz bulabilirsiniz. Ebrunur hanım ile bende 3 ay çalıştım

Hangi iğne kız? Ben sadece progestan dex kullanıyorum iğne olarak sabah 8 de akşam 8 de
Hatta diğer pazartesi ilk test günün dedi doktorum kan testi 23aralık o gün de pozitif çıksa da iğneye devam dedi yağlı bir iğneymiş halen ağrısı var öyle beter bi şey

Merhaba sizle ayni yastayim,ilk tedavimi gecen ay oldum. 4 tane 5.gün embriyoma doktorum ille pgt yapalim dedigi icin baktirdik ve bildigimiz genetik rahatsizligimiz olmadigi halde karsin 4 tanesinin 3 u genetik olarak hastalikli geldiler. Esinize ve size yapilan bu genetik testler kan alinarak mi bakiliyor nasil ilerliyor surec ? Benim bu konuya cok kafam takildigi icin transferim olsun olmasin buna baktirmak istiyorum bilmedigimiz bir kalitsal tasiyiciligimiz mi var acaba diye

Hatta diğer pazartesi ilk test günün dedi doktorum kan testi 23aralık o gün de pozitif çıksa da iğneye devam dedi yağlı bir iğneymiş halen ağrısı var öyle beter bi şey
Tamam işte o yağlı iğneyi opu olduğum günden beri günde 2 kez kullanıyorum ben. Benimkinin adı progestan dex. Transfer sonrası 4 kutu daha aldırdılar gebelik testinden sonra pozitif olursa hamileliğin 6. Haftasına kadar kullanılacakmış. İnşallaaahhhh onun dışında Coraspin kullanıyorum. Prednol kullanıyorum sadece 5 gün kullan dedi. Bir de vitamin olarak Regenesis Max kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…