Cok genc anne olmusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok genc anne olmusun
Evet canim dogum yaptığımda 19 yasindaydimCok genc anne olmusun
Masallah tatlım kocaman yavrun varEvet canim dogum yaptığımda 19 yasindaydim
pazartesiye kadar bekleyebilirsem ne güzel olur acaba akşam kan testimi yaptırsam acildeEvet canim merakla bekliyoruz pozitifini insallahhh
hadi inşallah pozitif testini görürüz inşallah cnm.nezaman test yapacaksın .ben adetim geçmeden yapmak istemiyorum adetimde gecikmez kendileri çok dakiktir maşallah test yapma heyecanı bile yaşatmıyor banaeee kızlar aranızda en yakın benim regli günüm sanırım. ilk testi ben mi yapacağım şimdi
Canım sabır edebılırsen yapma derım ben cunku oyle daha kotu oluyor ınsan zaten pazartesıne ıkı gun kaldı cabuk gecerpazartesiye kadar bekleyebilirsem ne güzel olur acaba akşam kan testimi yaptırsam acilde
Evet canim rabbim herkese versin insallah 4 yasindaMasallah tatlım kocaman yavrun var
Hoscakal canim sabirsizlikla bekliyor olacagiz senin haberiniCanlar ben şimdi çıkıyorum. eve yeni taşındık net yok bugündende teldeki netimde bitii. ptesiye kadar giremem sanırım. ptesi güzel haberlerle gelicem inşallah hepimiz için dua edicem. sizde dualarınızı eksik etmeyin. Hamiş hamiş kalın hoşçakalın
Canım benım ınsallah yerlesme olmustur.. rabbım guzel sonuclandırsın.. benım hıcbı bılgım yok cnm kusura bakma yardımcı olamadım ama arkadasların bılgısı olan vardır yazarlar mutlaka
Bir fikrim yok canim doktoruna danissan bir iyi olur bence en iyisini o soyler
teşekkürlerbende bu ay olmazsa önümüzdeki ay olucam benimde fikrim yok valla
Amin canim guzel haberlerini bekliyoruz insallahdoktorumu aradım yerleşmede olabilir başka şeylerde sebep olmuş olabilir artmadığı sürece gelmene gerek yok dedi. yinede çok teşekkürler Allah hepimizin gönlüne göre versin inş..
İnşallah canım çok sağ ol inşallah sen de gebesindir:)Umarım gebesindir canin
Ben cektırmıstım cnm 7 ay once karnım cok agırmıstı benım kasıklarımda batma olmustu ara ara okadarAranızda hsg çektiren var mı bu ay çektirdim ve yumurtlama gününden beri çok kasık ağrım var başka bu durumu yaşayan oldu mu
Korkulacak bişey yok o zamanBen cektırmıstım cnm 7 ay once karnım cok agırmıstı benım kasıklarımda batma olmustu ara ara okadar
5 aralikBuyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
- suz35 26 Kasım
- @Hipermetrop 26 Kasım
- @sirkencubin 27 Kasım
- @nyks_42 27 Kasım
- @Bifincankahve 28 Kasım
- @BbkBbk 28 Kasım
- mltm_48 30 Kasım
- duskapani 1 Aralık
- pembepatiks 1 Aralık
- @Bayankus06 3 Aralık
- @Disi geyik 3 Aralık