- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 35
bizim topikte bir arkads catlma ignesi vuruldu testte kanda cikti adeti gecti test yaptiktan sonra negatif olmus igneden. dolayi bence sen guzel bir kan ver doktora gidecn nasl olsaAma ignenin gunu fazla gecmis oluyor olur mu ki oyle
Yarin vercem canim bakalmbizim topikte bir arkads catlma ignesi vuruldu testte kanda cikti adeti gecti test yaptiktan sonra negatif olmus igneden. dolayi bence sen guzel bir kan ver doktora gidecn nasl olsa
Ayda bir kere yumurtlamiyormuyuzhayırlısı olsun canım olacak olsaydı hiçbir şey önüne geçemezdi Rabbim ol dedikten sonra .biliyorsun . seni merak ettim girdim bende sabah sabah bakayım dedim.
ben hiç klomen kullanmadım ama inofolik kullanıyorken hep stresten geç yumurtlardım .doktor düşünme derdi ama onu içerken nasıl düşünmeyeyim olmuyor derdim.ama adet gelmedikçe umut vardır bence.başka bir topikte yaşadık bunu adeti gecikti arkadaşın testler hep negatif çıkıyordu 13 gün sonra silik çizgiyle hamile olduğunu öğrendi .2 kez yumurtlamış ve 2. döllenmiş.
Canım doktora danışacak mısın? Bence doktor önerirse yap sonuçta herkeste aynı etkiyi vermeyebilir. Belki zararı yoktur ama yine de doktora sormanda fayda var canımKızlar ben soğan kürü uygulycm bu ay eşime de keçiboynuzu kürü yapcam onu içircem inşaAllahh olur bakalım kullanıp da gebe kalan birsürü kişi var burdaumut olsun inşaAllah güzel ALLAH'IM nasip eder...
Ayyy Allahım banada nasip eder inşallah. Bunu yazmayı kullanalm baklm ne olcak kahve kapsül müydüCanim bende bu ay arkadasimdan duyupta tavsiyeyle almistim benimde dr. Yazmamisti eczacıya sordum bisey olmaz folik asitin daha etkilisi demisti gercektende oyle oldu sukurler olsun bu ay hamile oldugumu ogrendim suan 6 haftaliyim
Canim benim orda yazan bat igneye goreydi. Gercek bat gunum yarin. Yarin adette de 35. Gunum olacak
Kızlar ben soğan kürü uygulycm bu ay eşime de keçiboynuzu kürü yapcam onu içircem inşaAllahh olur bakalım kullanıp da gebe kalan birsürü kişi var burdaumut olsun inşaAllah güzel ALLAH'IM nasip eder...
Görüyor gibiyim ama sen kan verarkadaşlar iyi akşamlar. benim dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. bu sabah yaptığım testi yüklüyorum siz de hayalet bir şey görebiliyor musunuz? eğer gebelik varsa bir gün geciktiği halde bu kadar silik mi çıkardı?
ewet canm. onemli olan kac dakkada cikmasiarkadaşlar iyi akşamlar. benim dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. bu sabah yaptığım testi yüklüyorum siz de hayalet bir şey görebiliyor musunuz? eğer gebelik varsa bir gün geciktiği halde bu kadar silik mi çıkardı?
sanırım en iyisi bir kaç gün daha sabredip kan vermem olacakGörüyor gibiyim ama sen kan ver
ilk on dakika bir şey göremedim sonra 1 saat sonra baktığımda gördüm. ama olsa 10 dakika sonra da çıkardı değil miewet canm. onemli olan kac dakkada cikmasi
inan ne desem bos olur canm ilk 10 dakkadaki sonuc kesin sonuctr tabi canm mesela benm bat gun net gecince teste pembe cizgi cokti 5 sn. istersen biraz gecikme. bekle belirtin var miilk on dakika bir şey göremedim sonra 1 saat sonra baktığımda gördüm. ama olsa 10 dakika sonra da çıkardı değil mi
çok teşekkür ederim canım. regl olcacakmışım gibi ağrım oldu 2 gün önce, sonra birden kesildi ve kasıkta seyirme oldu bir kaç gün sonra o da kesildi. göğüs ağrısından duramam normalde regl olmadan 1 hafta önce başlar ama hiçbir şey yok şu anda. sadece iki gündür şeffaf yoğun bir akıntım var ve benim akıntım regl öncesinde hiç olmazdı. yumurtlama dönemimde bile akıntıya rastlamadım bu şekilde. tek belirti akıntı olabilir yani eğer o da bir belirtiyse.inan ne desem bos olur canm ilk 10 dakkadaki sonuc kesin sonuctr tabi canm mesela benm bat gun net gecince teste pembe cizgi cokti 5 sn. istersen biraz gecikme. bekle belirtin var mi
umarim guzel sonuclar alirsin canm. bu belirtilerin biraz gebelik belirtilerine benziyor hakkinda hayirlisi olsunçok teşekkür ederim canım. regl olcacakmışım gibi ağrım oldu 2 gün önce, sonra birden kesildi ve kasıkta seyirme oldu bir kaç gün sonra o da kesildi. göğüs ağrısından duramam normalde regl olmadan 1 hafta önce başlar ama hiçbir şey yok şu anda. sadece iki gündür şeffaf yoğun bir akıntım var ve benim akıntım regl öncesinde hiç olmazdı. yumurtlama dönemimde bile akıntıya rastlamadım bu şekilde. tek belirti akıntı olabilir yani eğer o da bir belirtiyse.
Kızlar meraba. Ben öğretmenim ve ikinci bebeğime hamileyim. Birincisini ne yazık ki 9.haftada kalbi durduğu için kaybettim. Ardından testler yapıldı. Kan pıhtılaşması, vitamin eksikliği vb sorunlar olduğu görüldü. Şu anki gebeliğimde progestan, b12, ecopirin, folik asit kullanıyorum. İlk gebeliğimde gayet rahattım ama bu defa çok fenayım. Sürekli gözüm kararıyor ve düşüyorum, hatta bir haftada üç defa bayıldım. Tansiyonum sürekli 8-5, 7-4 civarı. Rapor almak istiyorum ama hayatımda hiç istemedim hiçbir doktordan. Ne yapmam lazım verirler mi bilmiyorum. Tanıdık kimsemiz yok bu şehirde. Çok çaresizim. Köy okulunda gidip geliyorum ve her gün 40 km yol gidip geliyorum.
amin canım inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun.umarim guzel sonuclar alirsin canm. bu belirtilerin biraz gebelik belirtilerine benziyor hakkinda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?