- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
Amiiinnnnn inşaAllah rabbim tüm isteyip dileyenlere yaşatsın canım kimsenin kucağını boş bırakmasın RABBİM herkesin gönlüne göre versinNasibin de varsa olur canım çabaya da gerek kalmazarkadaşım geçen ay yanlışlıkla hamile kalmış ve pco da var düşün yani bazı şeyler olacaksa oluyor Allah gönlündekini sana yaşatsın
Güzel ALLAH'IM gönlüne göre versin canım benim inşaAllahhh vardırArkadaşlar test almaktansa şimdi gidip direk kan vericem nolur dua edinn
3 gun once yaptm negatif çıktıTest yaptın mı canım?
kac gun gecdi canim3 gun once yaptm negatif çıktı
Sağol canımmm çok teşekkür ederim inşallah herşeyin hayırlısı zamanıysa inşallah vardırGüzel ALLAH'IM gönlüne göre versin canım benim inşaAllahhh vardır
sağlık ocagından kan ver cnm3 gun once yaptm negatif çıktı
Aynen kuzum dogru soyluyosn bakalm bende gidiym en iyisi kan vermeye :)Bat geçtiyse git canım belki kullanılması gereken ilaçlar falan varsa doktor verir. Bende bu yüzden acele ettikçe aksilik çıkıyor bir türlü gidemiyorum doktora. Cumartesi kendi doktoruma gideceğim ilaç falan gerekliyse yazsın da kullanayım. ama öncesinde kan testi yapsam içim rahat olacak
Kayıplara karıştı çatlattı bizi meraktan :)EceCigdem naptın cnm senı beklıyoz merakla
Evet canım ben 10 gün günde 1 tane kullanacağımBende 5 gun kullandim canim neden 10 gun dedi acaba.ama ben 5 gun gunde 3 tane kullandim belki seninki 10 gunde yavas yavas buyumesi icin demistir.
Hala adet olmadıysan kan testi yaptır canım ya da evde tekrar test yap istersen.3 gun once yaptm negatif çıktı
uyuyor olabilirKayıplara karıştı çatlattı bizi meraktan :)
Canım laboquik erken gebelik testiyle yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım ben ama o kadar silikti ki testi boşa kullanmış oldum. Bi kaç gün daha beklesem daha belirgin çıkardı büyük ihtimalle. O yüzden bekleyebildiğin kadar bekle en az 12 gün geçsinSelam kızlar benim.bu ayki ovülasyonun böle mavi işaretli olanlar değerlendirildi kırmızı çarpı ilşki yok anlamında bu tabloya göre sizce test ne zaman yapmalıyım elimde laboquick erken gebelik testi var
İlk kez kullanıyorum ben 1 yıldır hamile kalamadım dedim klomeni verdi 11.gün ultrason dedi sanırım yumurtanın çatlamasını kontrol etmek istediEvet canım bende bu ay kullandm 5.günü başladım adetim perşembe günü dün sabah idrar testi yaptım negatif cikti.Sana neden verdi canim
Canım çatladığı günü mü baz aldın test için yoksa çift çizgi çıktığı günü mü ona göre sayayımCanım laboquik erken gebelik testiyle yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım ben ama o kadar silikti ki testi boşa kullanmış oldum. Bi kaç gün daha beklesem daha belirgin çıkardı büyük ihtimalle. O yüzden bekleyebildiğin kadar bekle en az 12 gün geçsin
Canım önce en son değerlendirdiğim günü yani çatlama gününü baz alarak saydım günleri. Sonrasında okuduğum sitelerde yumurtlamayı baz alarak 14 15 gün sonra yapın diyordu. Ama bence en son değerlendirdiğin günü say istersen sende daha kesin olur. Çünkü bir gün bile olsa farkediyor testte gözüken çizgiCanım çatladığı günü mü baz aldın test için yoksa çift çizgi çıktığı günü mü ona göre sayayım
Canım sence benim hangi gün çatlamış gibi duruyor fotoğrafa rica etsem bakarmısınCanım önce en son değerlendirdiğim günü yani çatlama gününü baz alarak saydım günleri. Sonrasında okuduğum sitelerde yumurtlamayı baz alarak 14 15 gün sonra yapın diyordu. Ama bence en son değerlendirdiğin günü say istersen sende daha kesin olur. Çünkü bir gün bile olsa farkediyor testte gözüken çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?