Sonucun cikinca mutlaka haber ver canim cok merak ettimmMeraktan heyecandan tuvaletim gelmisti bnde hazir gelmisken bir test daha yapayim demistim. Yarin sabah yine tekrarlayacagim testi de bakalm kan testi sonucu ne cikacak
Cikinca herkesi etiketleyip paylasacagimSonucun cikinca mutlaka haber ver canim cok merak ettimm
insan cok heycanlaniyor ben bile heycanlandim guzel haberler ver bizeDevlete gittim canim aslinda saat 11 den once verince oglende cikiyor ama cikmadi bu sefer ben acaba bi yatip uyusam mi ya zaman geçse
Insallah canim guzel sonuclar istiyorum bndeinsan cok heycanlaniyor ben bile heycanlandim guzel haberler ver bize
Aklina gelmesi cok zor ya ama cok erken yani suan ignenin etsiki vardir hala sabret kendini de rahatlatmaya calis stres yapmaKizlar bugun ignenin 7.gunu ne guzel hic aklima gelmiyordu ama simdi aklimdan cikmiyor varmi yokmu diye.napsam da rahatlasam bi akil verin
Foto atsana canmKalkar kalkmaz test yaptim. 2 dakikada hemen ikincicizgi cikti acik pembe olarak. Sonra esime falan haber vereyim diye ben onu tuvalette birakip gittim az once baktigimda ayni test tek cizgi olmus ben bisey anlamadim ilk defa boyle bisey yaşıyorum suan
Çıkar tabkiKızlar bende şimdi dışarı çıkıcam sağlık ocağında kan alma saati geçti devlet hastaneside bize biraz uzak. Adetim 3 gün gecikti acaba ucuz bi test alsam çıkar mıı
Mutlaka cikarKızlar bende şimdi dışarı çıkıcam sağlık ocağında kan alma saati geçti devlet hastaneside bize biraz uzak. Adetim 3 gün gecikti acaba ucuz bi test alsam çıkar mıı
Attim canimFoto atsana canm
İkinci çizgi silik hemen kan testi ver canım :)Merhaba kizlar banada yardim edermisiniz bat 9 aralikti ssizce varmi biseyler umitleniyimmi
Aaa biz ayniyiz yaBenim de yeni canım bat olarak 9-10-11 aralık bekliyordum çok şükür geçti kan testine gideceğim bende bugün
Evet canım Allah’ın izniyle beraber gün sayacağızAaa biz ayniyiz yabirlikte gun sayicaz yanii :) sonucunu mutlaka haber ver canimm
Guzel sonuclarla dön canimm dualarm seninle haber vermryi unutmaEvet canım Allah’ın izniyle beraber gün sayacağızbende şimdi gidiyorum bakalım kan vermeye yeterince sabrettim. inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Abla hala belli olmadı mı ben senden daha heyecanlıyım çok merak ediyorumAttim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?