aralik ayi sans getirsin " hamilelik " <3

Cok gecmis olsun canim allahim birdaha gostermesin kurtaj falan umarim seninde tum isteyenlerin icinde kucuk kalp tasisinlar saglikli bebislee versin rabbim. doktora gidersen bizede haber ver merak ettirme bizleri canim...
Çok teşekkür ederim canım test yaparsamda doktora gidersemde muhakkak haber veririm ins güzel şeylerle tekrar gorusuruz: )

Hayirli geceler allahim bu ozel gecede mevlut kandilinde dualarimizi kabul etsin ...saglik ve bebis versin rabbim .... ;)

İyi aksamlar bu topinke kimse gelmiyor.ebrulim ve benden baska kimse yok :) umurim allahim her isteyene bebis verir.bu topink ugur getirsin herkeze :KK66:

ben sizinle aynı kaderi yaşıyorum sanırım 2 yılı gectı evlıyım korunmuyoruz 2 aralık adet oldum doktora gıttım yumurtalıklarım catlamıs dollenme beklıyordu 1 ocakta bellı olacak heyecandan gunler gecmıyor

ben sizinle aynı kaderi yaşıyorum sanırım 2 yılı gectı evlıyım korunmuyoruz 2 aralık adet oldum doktora gıttım yumurtalıklarım catlamıs dollenme beklıyordu 1 ocakta bellı olacak heyecandan gunler gecmıyor
Gunaydin canim hosgeldin umarim bu defa bebegin tutunmusdur.rabbim sesimizi duysun isteyen herkezin fuasini kabul etsin insallah.peki belirtilerin varmi canim ;)

Gunaydin canlar bu topink ugurumuz olsun umarim bu topinkte hamileyim diyenleri duyacagiz insallah...

Canim aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe olanlardan oluruz insallah.... bu topinke gel canim ;)

Gunaydin canim hosgeldin umarim bu defa bebegin tutunmusdur.rabbim sesimizi duysun isteyen herkezin fuasini kabul etsin insallah.peki belirtilerin varmi canim :KK66:
Sadece aşırı derecede 1 haftadır mide yanmam var acaba hamıleyken olur mu kı bılmıyorum :) ama cok heyecanlıyım onu bılıyorum uyuyamıyorum bıle bıran once ıkımızde mutlu haberlerle uyanalım ınsallah :)

Sadece aşırı derecede 1 haftadır mide yanmam var acaba hamıleyken olur mu kı bılmıyorum :) ama cok heyecanlıyım onu bılıyorum uyuyamıyorum bıle bıran once ıkımızde mutlu haberlerle uyanalım ınsallah :)
Aminn insallah canim benimde yumurtam catladi uzayan akintim oldu o akintidan iki gun sonra krem gibi beyaz akintim devam ediyor hala bakalim tuttumu ;)

Mrb kızlar bu ay hamilelik bekleyenlerden biri de benim. Cuma günü aşılamam yapılacak çok heyecanlıyım inş.bu defa olur artk
Canim bende gecen hafta persembe catlatma ignesi oldum hayirlisi diyorum insallah ilk asilaman sanirim ilk asilamanda tutar allahim bu duyguyu nasip etsin

Mrb kızlar bu ay hamilelik bekleyenlerden biri de benim. Cuma günü aşılamam yapılacak çok heyecanlıyım inş.bu defa olur artk
Aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah .... diye topink actim orada sohbete devam ederiz canim gogle yaz cikar canim bilgilenmis oluruz sohbetlerle

Back