- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Amin canim allahim isteyen her keze gonlunden geceni nasip etsin sen bebis istiyormusun canimHakkinda hayirlisi olsun canim, insallah tez vakitte yavruna kavusursun.
Amin insallahAmin canim allahim isteyen her keze gonlunden geceni nasip etsin sen bebis istiyormusun canim
Regl gunun ne zaman canim umarim beklenen gunun gelmez hayirlisi olsunAmin insallah
Evet canim bizde istiyoruz, artik Rabbim ne zaman nasip ederse
Amin hayirlisi olsun insallah. Ben regl günümü falan takip etmiyorum canim, oluruna biraktim :)Regl gunun ne zaman canim umarim beklenen gunun gelmez hayirlisi olsun
2 yil once aralik ayinda bebis istedik umarim bu aralik ayi sansli olur isteyen her kezeAmin hayirlisi olsun insallah. Ben regl günümü falan takip etmiyorum canim, oluruna biraktim :)
Sen ne zamandir evlat sahibi olmaya calisiyorsun?
Hayirli vakitte gelsin insallah melekler2 yil once aralik ayinda bebis istedik umarim bu aralik ayi sansli olur isteyen her keze
Amin canim umarim iki yil bekleyisi bu ay bitirecek rabbim seninde kucagin bebisle dolsun allahim isteyen herkeze bebis duygusunu tatdirsin canimHayirli vakitte gelsin insallah meleklerRabbim hasretini tez vakitte dindirsin
Amin Allah razi olsun canim :)Amin canim umarim iki yil bekleyisi bu ay bitirecek rabbim seninde kucagin bebisle dolsun allahim isteyen herkeze bebis duygusunu tatdirsin canim
Allahim sendende razi olsun canim tum emeklerimiz bosa cikartmasinAmin Allah razi olsun canim :)
Canim regl gunun gectiyse bence test yap sonuc pozitifse gebesindir. degilsen bir an once doktora gorun canim allahim isteyen herkeze bebis versin. kandiliniz hayirlara vesile olsunKızlar meraba bende hamile kalmak çok istiyorum hemde cokkkk ama ben iki buçuk ay önce Bios gebelikte dolayı kurtaj oldum fakat hala adet olmadım acaba mumkunmu bida hamile olmam bilemiyorum inşallah allah isteyen herkese nasip eder
Canim bi hafta önce test yapmıştım negatif çıkmıştı bida negatif çıkar korkusu var bu cumartesi zaten hala olmazsam doktora gideceğim ne yapsam bilemiyorum amin inşallah kandilimiz hayirlara vesile olur Rabbim dualarimzi kabul eder..Canim regl gunun gectiyse bence test yap sonuc pozitifse gebesindir. degilsen bir an once doktora gorun canim allahim isteyen herkeze bebis versin. kandiliniz hayirlara vesile olsun
Canim allahim istediyse neden olmasin. bir test yap gunun gectiyse pozitif cikar. eger cikmasa mutlaka doktora gorun derim...Bios gebelik kurtajindan sonra adet gormeden hamile kalmak mümkün mu bilen var mi kizlar
Cok gecmis olsun canim allahim birdaha gostermesin kurtaj falan umarim seninde tum isteyenlerin icinde kucuk kalp tasisinlar saglikli bebislee versin rabbim. doktora gidersen bizede haber ver merak ettirme bizleri canim...Canim bi hafta önce test yapmıştım negatif çıkmıştı bida negatif çıkar korkusu var bu cumartesi zaten hala olmazsam doktora gideceğim ne yapsam bilemiyorum amin inşallah kandilimiz hayirlara vesile olur Rabbim dualarimzi kabul eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?