aralik ayi sans getirsin " hamilelik " <3

Ikra meyra

Kun fe yekün rabbim ol desin her şey olur 🤲💙❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
19.668
27.142
598
Merhaba ben 4 aralik regl gunum 30 aralik beklenen ve gelmeyen regl gunum olsun :) bu ay reglimin 3 gunu klomen kullandim 8 . gunumde klomen bitti 12 gunumde doktorum yumurta takibi icin cagirdi yumurtam 15 mm dedi iki yumurtam var oldugunu soyledi doktorum 14 gunumde yumurtami 19 mm dedi catlatma ignesi verdi 24 saat sonra uzayan akintim geldi . 16. Gunmumde doktorumduphastona baslamami soyledi ve bugun 18 gunumdeyim 25 .gunumde duphaston bitecek ve regl olucakmisin bekle dedi .ve rabbim bu ay yuzumun gulmesine izin verecek insallah diyorum hayirlisi rabbim isteyen her keze bebis versin :) <3

Son düzenleme:
Benim iki gundur kremsi beyaz akintim var umarim gebelige yolculuk baslamisdir.bu ay hislerim yanitmaz diliyorum. gonlumuzden gecenlerin olmasi dilegimle bu hafta mevlut kandili tum dileklerimizi kabul etsin rabbim :)

Regl gunun ne zaman canim umarim beklenen gunun gelmez hayirlisi olsun :KK66:
Amin hayirlisi olsun insallah. Ben regl günümü falan takip etmiyorum canim, oluruna biraktim :)
Sen ne zamandir evlat sahibi olmaya calisiyorsun?

Amin hayirlisi olsun insallah. Ben regl günümü falan takip etmiyorum canim, oluruna biraktim :)
Sen ne zamandir evlat sahibi olmaya calisiyorsun?
2 yil once aralik ayinda bebis istedik umarim bu aralik ayi sansli olur isteyen her keze ;)

Hayirli vakitte gelsin insallah melekler :KK68:Rabbim hasretini tez vakitte dindirsin
Amin canim umarim iki yil bekleyisi bu ay bitirecek rabbim seninde kucagin bebisle dolsun allahim isteyen herkeze bebis duygusunu tatdirsin canim ;)

İyi aksamlar bu topinke kimse gelmiyor.ebrulim ve benden baska kimse yok :) umurim allahim her isteyene bebis verir.bu topink ugur getirsin herkeze ;)

Kızlar meraba bende hamile kalmak çok istiyorum hemde cokkkk ama ben iki buçuk ay önce Bios gebelikte dolayı kurtaj oldum fakat hala adet olmadım acaba mumkunmu bida hamile olmam bilemiyorum inşallah allah isteyen herkese nasip eder :KK46:

Kızlar meraba bende hamile kalmak çok istiyorum hemde cokkkk ama ben iki buçuk ay önce Bios gebelikte dolayı kurtaj oldum fakat hala adet olmadım acaba mumkunmu bida hamile olmam bilemiyorum inşallah allah isteyen herkese nasip eder :KK46:
Canim regl gunun gectiyse bence test yap sonuc pozitifse gebesindir. degilsen bir an once doktora gorun canim allahim isteyen herkeze bebis versin. kandiliniz hayirlara vesile olsun

Merhaba arkadaslar .mevlut kandiliniz mubarek olsun .bugun dualariniz kabul oldugu gun olsun canlarimm

Canim regl gunun gectiyse bence test yap sonuc pozitifse gebesindir. degilsen bir an once doktora gorun canim allahim isteyen herkeze bebis versin. kandiliniz hayirlara vesile olsun
Canim bi hafta önce test yapmıştım negatif çıkmıştı bida negatif çıkar korkusu var bu cumartesi zaten hala olmazsam doktora gideceğim ne yapsam bilemiyorum amin inşallah kandilimiz hayirlara vesile olur Rabbim dualarimzi kabul eder..

Bios gebelik kurtajindan sonra adet gormeden hamile kalmak mümkün mu bilen var mi kizlar
Canim allahim istediyse neden olmasin. bir test yap gunun gectiyse pozitif cikar. eger cikmasa mutlaka doktora gorun derim...

Canim bi hafta önce test yapmıştım negatif çıkmıştı bida negatif çıkar korkusu var bu cumartesi zaten hala olmazsam doktora gideceğim ne yapsam bilemiyorum amin inşallah kandilimiz hayirlara vesile olur Rabbim dualarimzi kabul eder..
Cok gecmis olsun canim allahim birdaha gostermesin kurtaj falan umarim seninde tum isteyenlerin icinde kucuk kalp tasisinlar saglikli bebislee versin rabbim. doktora gidersen bizede haber ver merak ettirme bizleri canim...

Back