Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok güzel olur bnde 5 Aralık'ta vurdurdumMerhaba kızlar. Aralık ayında ovitrelle olanlar olarak toplanıp günlerimizi birlikte bekleyelim Ben iğneyi daha bugün oldum hepimize şans getirsin
Merhaba bende bugün vuracağım siz vurduktan sonra ne zaman ilişkiye başladınız?Merhaba kızlar. Aralık ayında ovitrelle olanlar olarak toplanıp günlerimizi birlikte bekleyelim Ben iğneyi daha bugün oldum hepimize şans getirsin
Pazar sabah 10 da oldum iğneyi pazartesi akşam 10 da yani 36 saat sonundaMerhaba bende bugün vuracağım siz vurduktan sonra ne zaman ilişkiye başladınız?
Merhaba ben 5 Aralık da oldum bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce tekrar yapmalımıyım testKızlar yok mu aralıkta ovitrelle olanlarrr
Merhaba ben de 5 aralıkta vuruldum siz test verdiniz mi yada evde yaptınız mı ben bugün yaptım ama negatif çıktı tekrar yapmalıyım kararsız kaldımAy çok güzel olur bnde 5 Aralık'ta vurdurdum
Vallahi benim ilk iğnem daha 3. Günümdeyim. Çok bilgim yok ama burada okuduklarıma göre 14. Gün test yapılması gerekiyor diyolar. Bir iki gün sonra tekrarlayın bence :)Merhaba ben 5 Aralık da oldum bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce tekrar yapmalımıyım test
Cnm adet olana kadar bir umut var bence adetinin geçmesini bkle yada doktorun kan ver dediği tarihte kan vrMerhaba ben de 5 aralıkta vuruldum siz test verdiniz mi yada evde yaptınız mı ben bugün yaptım ama negatif çıktı tekrar yapmalıyım kararsız kaldım
Çok geçmiş olsun.. Gebelik oluştuysa testte çıkar diye düşünüyorum inşallah vardırMerhaba .
Bende daha öncekilerde klomen kullanmıştım bu sefer femara kullandım 3 aralıkta iğne vuruldum. Normalde daha öncekilerde hep sadece 1 yumurta oluşurdu. Bu sefer 2 yumurta oluşmuştu güzelde büyüdüler
Ama henüz test yapmaya cesaretim yok.
1 boş gebelik 1 de kimyasal gebelik geçirdim. Onlarda da öncesinde pozitif çıkıp sonra negatife döndü. Boş gebelikte kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok zorlu süreçler.
O yüzden bu ay biraz daha beklemek istedim. Geçen ay 21 inde regl olmuştum bu ay da regli gününe kadar sabretmek istiyorum umarım dayanabilirim.
Sonucunuz ne oldu acaba?Merhaba ben de 5 aralıkta vuruldum siz test verdiniz mi yada evde yaptınız mı ben bugün yaptım ama negatif çıktı tekrar yapmalıyım kararsız kaldım
Dün bi test yaptım silik çıktı arkadaşa gösterdim o test yanlış gösteriyor inanma ona dedi tekrar yapmadım aslında yapmak istiyorum ama bilemiyorumSonucunuz ne oldu acaba?
Bilemedim şimdi adet oluncaya kadar bir umut diyorum askında birazda kasıklarımda ağrı var böyle ince inceKan verseydiniz keşke en güveniliri o olurdu
İlk çatlatma iğneniz miydi?Bilemedim şimdi adet oluncaya kadar bir umut diyorum askında birazda kasıklarımda ağrı var böyle ince ince
Bilemedim şimdi adet oluncaya kadar bir umut diyorum askında birazda kasıklarımda ağrı var böyleKan verseydiniz keşke en güveniliri o olurdu
evet ilkti bu ay 8 aydır deniyoruz olmuyor eşimde spermde sorun vardı doktor onun için şansı arttırmak için yapmak istemişti ama bilmşyorum umudum yok gibiİlk çatlatma iğneniz miydi?
İnşallah olumlu sonuçlanırBenimde ilk ama daha günüm var inşallah olumlu haberler alırız