Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dün bitti yarın kontrole gidicem Kasım ayında olmadı bu 2. Olacak bakalım hayırlısı inş olurAralık ayı klomene başlıyanlar bu başlıkta toplanalım ben bu gün başladım
İnşallah hakımızda hayırlı olur canım ben bügün başladımBenim dün bitti yarın kontrole gidicem Kasım ayında olmadı bu 2. Olacak bakalım hayırlısı inş olur
Bende yumurtalıklarım gelişirse büyük ihtimal perşembe yada cuma iğne vurulurum inş bu ay nasip olur o kadar çok istiyorum kiİnşallah hakımızda hayırlı olur canım ben bügün başladım
Rabbim gölüne göre versin ilkmiBende yumurtalıklarım gelişirse büyük ihtimal perşembe yada cuma iğne vurulurum inş bu ay nasip olur o kadar çok istiyorum ki
Birde ben bal tarçın çörek otunada bügün başladım bende yumurta az bundan önceki gebeliğim bu kürden olduRabbim gölüne göre versin ilkmi
Hakkımızda hayırlısı olur inşallahBen de cumartesi başladım günde 3 tane alıyorum. 1 kimyasal gebelik geçirdim 10. Ayım bu ay...
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı olur inşallah
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Ben günde iki tana alıyorum ilk defa kullanıyorumAmin inşallah![]()
Ben 4. Gün başladım canım belki ondan 3 tane yazmıştır Dr. Pcos vs bi durumun var mı?Ben günde iki tana alıyorum ilk defa kullanıyorum
Bende pcos yok yumurtlama az ondan kullanıyorum erken adet oluyorum yumurtlama olgunlaşmadan sökülüyorBen 4. Gün başladım canım belki ondan 3 tane yazmıştır Dr. Pcos vs bi durumun var mı?
Amin canım Aralık ayı hepimize mücize olurBende adet olmayı bekliyorum.
Başlicam.
Allahım nasip etsin hepimize![]()
Anladım canım, fayda eder o zaman hap inşallahBende pcos yok yumurtlama az ondan kullanıyorum erken adet oluyorum yumurtlama olgunlaşmadan sökülüyor
İnşallah canım hepimize fayda eder rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınAnladım canım, fayda eder o zaman hap inşallah
Yok 2.. İğne olucakRabbim gölüne göre versin ilkmi