Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı klomen+hayıt kullananlar buraya ❗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
Burdaki doktorların burnu havada insan soru sormaya korkuyo .bide insana akıl veriyolar bu virüste ne cocugu dedi bana bide
Banada dedi 2 ay önce doktor virüs varken uğraşmayalım felan salak salak konuştu.. Bende değiştirdim yıllar sonra memnunum şimdilik

İlaç ta cok pahalı Allah eşimin yardımcısı olsun onada yük oldum iyice bu ay kutusu 97 lira ve 10 günde bir alınması gerekiyo günde 2 tane içinde 20 tane var
Amiiinn inşallah uğraşlarımıza değerde nur topu gibi minnoşlar gelir sağlıkla sıhhatle inşallah inofolic dediğiniz takviyeyi biliyorum gerçekten çok pahalı toz folik asitlerde öyle malesef hele birde pko varsa çok iyi geliyor fakat fiyatından dolayı ben kullanamıyorum

Ozaman hayıtı deniyim
Şimdi hayıt otu ekstresimi alayım ne alim aktardan ve nasıl yapıp içim tariff plssss

Amin cok tesekkür ederim herkese nasip etsin Allah Hataylıymışsınız bende iskenderunda oturyorum .hamileliği kolaylaştırıyomuş dedi pko yok bende ama eşim test yaptırmadı daha inşallah ondada sorun yoktur

Bişey daha soracam kbakma kuzumm

Cok kişi var kalan .ama negatif göre göre testlerde umutlarım kırıldı şimdi ilacı içiyorum ama yine olmicak gibime geliyor
Bence umudunu yitirme ama bi yandan da kafana takmamaya calıs hic ummadıgın zamanda olucak bence ben hissediyorum. Daha bugun doktorumdan geldim bende yumurtam 14 cm cıktı aslında gayet normal hersey dedi biraz daha zaman gecsin 2 3 ay öyle cocuk konusunu açalım senle dedi tamam desm nediyim

Alttan muayeneylemi yumurtayı ölçüyo canm nasıl anlıyo kaç ml oldgnu yumurtanın

Amin cok tesekkür ederim herkese nasip etsin Allah Hataylıymışsınız bende iskenderunda oturyorum .hamileliği kolaylaştırıyomuş dedi pko yok bende ama eşim test yaptırmadı daha inşallah ondada sorun yoktur
Bende İskenderun da yım canım daha doğrusu toki de sarımazı da yani bak kadere yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…