- 5 Mayıs 2020
- 1.792
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Banada dedi 2 ay önce doktor virüs varken uğraşmayalım felan salak salak konuştu.. Bende değiştirdim yıllar sonra memnunum şimdilikBurdaki doktorların burnu havada insan soru sormaya korkuyo .bide insana akıl veriyolar bu virüste ne cocugu dedi bana bide
Amiiinn inşallah uğraşlarımıza değerde nur topu gibi minnoşlar gelir sağlıkla sıhhatle inşallahİlaç ta cok pahalı Allah eşimin yardımcısı olsun onada yük oldum iyice bu ay kutusu 97 lira ve 10 günde bir alınması gerekiyo günde 2 tane içinde 20 tane var
Ozaman hayıtı deniyimEstağfurullah
Estağfurullah mor soğan değil biliyorsun dimi ben bir Hataylı olarak soğanı severim suyu bana da önceleri zor geldi ama çocuk bebek görünce yada hamilelik haberi alınca çok kötü oluyordum artıkve tek dikişte içiyordum, artık her ay içiyorum, bugün adetimin 3. Günüydü bugün tekrar hayıta başladım mesela.......
Hadi yaa ama üzülme bebiş olunca deyecek bu çabalara olmazsa kürleri dene işteİlaç ta cok pahalı Allah eşimin yardımcısı olsun onada yük oldum iyice bu ay kutusu 97 lira ve 10 günde bir alınması gerekiyo günde 2 tane içinde 20 tane var
Amin cok tesekkür ederim herkese nasip etsin Allah Hataylıymışsınız bende iskenderunda oturyorum .hamileliği kolaylaştırıyomuş dedi pko yok bende ama eşim test yaptırmadı daha inşallah ondada sorun yokturAmiiinn inşallah uğraşlarımıza değerde nur topu gibi minnoşlar gelir sağlıkla sıhhatle inşallahinofolic dediğiniz takviyeyi biliyorum gerçekten çok pahalı toz folik asitlerde öyle malesef hele birde pko varsa çok iyi geliyor fakat fiyatından dolayı ben kullanamıyorum
Aslan pençesi denedim sogan kürü denedim en son bu hayıtı denedim eşimede çakşır suyu içiriyorumHadi yaa ama üzülme bebiş olunca deyecek bu çabalara olmazsa kürleri dene işte
Hayıt otundan umutluyum bende burda okudum birisi onla hamile kalmısAslan pençesi denedim sogan kürü denedim en son bu hayıtı denedim eşimede çakşır suyu içiriyorum
Bişey daha soracam kbakma kuzummEstağfurullah
Estağfurullah mor soğan değil biliyorsun dimi ben bir Hataylı olarak soğanı severim suyu bana da önceleri zor geldi ama çocuk bebek görünce yada hamilelik haberi alınca çok kötü oluyordum artıkve tek dikişte içiyordum, artık her ay içiyorum, bugün adetimin 3. Günüydü bugün tekrar hayıta başladım mesela.......
Cok kişi var kalan .ama negatif göre göre testlerde umutlarım kırıldı şimdi ilacı içiyorum ama yine olmicak gibime geliyorHayıt otundan umutluyum bende burda okudum birisi onla hamile kalmıs
Bence umudunu yitirme ama bi yandan da kafana takmamaya calıs hic ummadıgın zamanda olucak bence ben hissediyorum. Daha bugun doktorumdan geldim bende yumurtam 14 cm cıktı aslında gayet normal hersey dedi biraz daha zaman gecsin 2 3 ay öyle cocuk konusunu açalım senle dedi tamam desm nediyimCok kişi var kalan .ama negatif göre göre testlerde umutlarım kırıldı şimdi ilacı içiyorum ama yine olmicak gibime geliyor
Alttan muayeneylemi yumurtayı ölçüyo canm nasıl anlıyo kaç ml oldgnu yumurtanınBence umudunu yitirme ama bi yandan da kafana takmamaya calıs hic ummadıgın zamanda olucak bence ben hissediyorum. Daha bugun doktorumdan geldim bende yumurtam 14 cm cıktı aslında gayet normal hersey dedi biraz daha zaman gecsin 2 3 ay öyle cocuk konusunu açalım senle dedi tamam desm nediyim
Evet alttan muayne kamera ile etti. Ekrandan baktı gayet iyi hersey dedi Ben aslında ilişkiden sonra kanamam oluyodu diye gitmistşm korkmustm skntı yokmusAlttan muayeneylemi yumurtayı ölçüyo canm nasıl anlıyo kaç ml oldgnu yumurtanın
Ya ben çekiniyorum alttan muayene olmaya utanıyrmEvet alttan muayne kamera ile etti. Ekrandan baktı gayet iyi hersey dedi Ben aslında ilişkiden sonra kanamam oluyodu diye gitmistşm korkmustm skntı yokmus
Bende ilk defa oldum utandım ama cıktıktan sonta5mutlu oldum sıkıntım yokmus diye buna degerdi yani bence sende olmalısınYa ben çekiniyorum alttan muayene olmaya utanıyrm
Bende İskenderun da yım canım daha doğrusu toki de sarımazı da yani bak kadere yaaAmin cok tesekkür ederim herkese nasip etsin Allah Hataylıymışsınız bende iskenderunda oturyorum .hamileliği kolaylaştırıyomuş dedi pko yok bende ama eşim test yaptırmadı daha inşallah ondada sorun yoktur
Bana da bi kere alttan baktı doktor rahmin iyi durumda dedi bakalım kısmet yaaYa ben çekiniyorum alttan muayene olmaya utanıyrm
Ağır bir imtihan yaşamıssınız, Allah sabır versin. En en en kısa zamanda hem size hem bize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsinBana da bi kere alttan baktı doktor rahmin iyi durumda dedi bakalım kısmet yaa
Allah razı olsun canım aminnnn amiiinnnn amiiinnnnAğır bir imtihan yaşamıssınız, Allah sabır versin. En en en kısa zamanda hem size hem bize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?