- 5 Mayıs 2020
- 1.792
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Canım klomenin yanında başka birşey içme yan etki yapar çok karıştırma ben yaptım şu an karın agrısından duramıyorum Aslan perçemi rahim kalınlaştırıyor iyi degil klomen ağır hormon ilacı benim söyleyeceğin bu kadar yine iyi araştırBenim bugün adetimin ilk günü doktor kontrolüm var bir aorun çıkmazsa klomen ve hayıt başlicam başlicak olan başlama isteyenler toplanalım kızlar bakalım bu ay minnoşlar gelecek miayrıca civan perçemi ve t.dişli aslanpençesi aldım ama kullanımı nı bilmiyorum bilen varmı
Klomen içmesem tek hayıt mı içsem, klomen e ara vermek istiyorum aslındaCanım klomenin yanında başka birşey içme yan etki yapar çok karıştırma ben yaptım şu an karın agrısından duramıyorum Aslan perçemi rahim kalınlaştırıyor iyi degil klomen ağır hormon ilacı benim söyleyeceğin bu kadar yine iyi araştır
Olabilir canım istersen bu ay kürleri tek yap ben ilaç içmediğim ay kür yalız yaptım hamile kaldımKlomen içmesem tek hayıt mı içsem, klomen e ara vermek istiyorum aslında
Doktor a gittim bugün hem kadın doğuma hemde dahiliye yeOlabilir canım istersen bu ay kürleri tek yap ben ilaç içmediğim ay kür yalız yaptım hamile kaldım
Kürleri ögren bu ay benee basliyim canim beraber yapalım ben 4 aydır evliyim kontorldr oldum vajinal hemde ama sorun cıkmadı yinede olmuyo sanki bakalım bu ay hayırlısı bu kürlerle deniyelimBenim bugün adetimin ilk günü doktor kontrolüm var bir aorun çıkmazsa klomen ve hayıt başlicam başlicak olan başlama isteyenler toplanalım kızlar bakalım bu ay minnoşlar gelecek miayrıca civan perçemi ve t.dişli aslanpençesi aldım ama kullanımı nı bilmiyorum bilen varmı
Kürleri ögren bu ay benee basliyim canim beraber yapalım ben 4 aydır evliyim kontorldr oldum vajinal hemde ama sorun cıkmadı yinede olmuyo sanki bakalım bu ay hayırlısı bu kürlerle deniyelim
MerhabaKürleri ögren bu ay benee basliyim canim beraber yapalım ben 4 aydır evliyim kontorldr oldum vajinal hemde ama sorun cıkmadı yinede olmuyo sanki bakalım bu ay hayırlısı bu kürlerle deniyelim
Merhaba canım benim hosbuldukMerhabacanımm anne olmak isteyenlerin kervanına hoşgeldin inşallah bir an önce bu kervandan anne olup ayrılıraın ben de tüm isteyenler de amiiiinnn kürlere gelince bişeler öğrendim sen hayıtı felan nasıl kullanacağını biliyor musun ben bunlar konusunda mastır yaptım 5 yıllık evliyim yıllardır bu kürleri uyguluyorum malesef neyse sadece bu zamana. Kadar aslanpençesi ve civanperçemi ni hiç kullanmamıştım bu ay onları denemek istiyorum nasıl kullanıcam hala araştırmadayım bilen bulursanız yazın buraya da olur mu aldım öylece duruyor çok etkili olduğunu okudum buralarda
Şifa Allah tan biz vesile arıyoruz
Canım benim 1 oğlum olduMerhaba canım benim hosbuldukama gorunen oki işe yaramıyor bu kürler degilmi 5 yıl kullanmıssın hayıtı falan. Ozaman senin de yapacagın farklı seyleri deniyelim rabbim en yakın zamanda nasip etsin sana da bana da insallahhhh aminnn
Ah kuzummm cok üzgünüm özür dilerim bilmiyordumCanım benim 1 oğlum oldu
Bence ara doktoru sorBen günde iki bardak hayıt tohumu içiyordum son üç gündür,dün doktora gttim hormon testlerim güzelmiş gebeliğe engel durumun yok dedi inofolic verdi bu hamileliğini kolaylaştırcak dedi aldım dün ve bugün kullanıyorum,hayıt tohumu kullanıp kullanmamak arasında kaldım inofolicle beraber bi zararı olurmu diye ikilemdeyim bilgisi olan varmı acaba
Burdaki doktorların burnu havada insan soru sormaya korkuyo .bide insana akıl veriyolar bu virüste ne cocugu dedi bana bideBence ara doktoru sor
Ay ne gıcıklar salaklara bak neyse bence 1 ay ilaç ardından dedigin kürleri kullan aynan da icme bence her vücud kaldırmayabilirBurdaki doktorların burnu havada insan soru sormaya korkuyo .bide insana akıl veriyolar bu virüste ne cocugu dedi bana bide
Estağfurullah mor soğan değil biliyorsun dimi ben bir Hataylı olarak soğanı severim suyu bana da önceleri zor geldi ama çocuk bebek görünce yada hamilelik haberi alınca çok kötü oluyordum artıkAh kuzummm cok üzgünüm özür dilerim bilmiyordumozaman sen kür yapmıştın olmuştu ayno devam edelim ama soğan suyu cok kötü tadı buarada bugun bikere ictim daha içemedim
İlaç ta cok pahalı Allah eşimin yardımcısı olsun onada yük oldum iyice bu ay kutusu 97 lira ve 10 günde bir alınması gerekiyo günde 2 tane içinde 20 tane varAy ne gıcıklar salaklara bak neyse bence 1 ay ilaç ardından dedigin kürleri kullan aynan da icme bence her vücud kaldırmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?