Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı klomen+hayıt kullananlar buraya ❗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.792
750
73
Benim bugün adetimin ilk günü doktor kontrolüm var bir aorun çıkmazsa klomen ve hayıt başlicam başlicak olan başlama isteyenler toplanalım kızlar bakalım bu ay minnoşlar gelecek mi ayrıca civan perçemi ve t.dişli aslanpençesi aldım ama kullanımı nı bilmiyorum bilen varmı

Canım klomenin yanında başka birşey içme yan etki yapar çok karıştırma ben yaptım şu an karın agrısından duramıyorum Aslan perçemi rahim kalınlaştırıyor iyi degil klomen ağır hormon ilacı benim söyleyeceğin bu kadar yine iyi araştır

Klomen içmesem tek hayıt mı içsem, klomen e ara vermek istiyorum aslında

İkisi de hormonlar ın iyi dedi dahiliye doktorum insülin direncin yüksek 5.7 dedi ilaç verdi yarın ona balicam

Kürleri ögren bu ay benee basliyim canim beraber yapalım ben 4 aydır evliyim kontorldr oldum vajinal hemde ama sorun cıkmadı yinede olmuyo sanki bakalım bu ay hayırlısı bu kürlerle deniyelim

Kürleri ögren bu ay benee basliyim canim beraber yapalım ben 4 aydır evliyim kontorldr oldum vajinal hemde ama sorun cıkmadı yinede olmuyo sanki bakalım bu ay hayırlısı bu kürlerle deniyelim

Merhaba canımm anne olmak isteyenlerin kervanına hoşgeldin inşallah bir an önce bu kervandan anne olup ayrılıraın ben de tüm isteyenler de amiiiinnn kürlere gelince bişeler öğrendim sen hayıtı felan nasıl kullanacağını biliyor musun ben bunlar konusunda mastır yaptım 5 yıllık evliyim yıllardır bu kürleri uyguluyorum malesef neyse sadece bu zamana. Kadar aslanpençesi ve civanperçemi ni hiç kullanmamıştım bu ay onları denemek istiyorum nasıl kullanıcam hala araştırmadayım bilen bulursanız yazın buraya da olur mu aldım öylece duruyor çok etkili olduğunu okudum buralarda
Şifa Allah tan biz vesile arıyoruz

Ben günde iki bardak hayıt tohumu içiyordum son üç gündür,dün doktora gttim hormon testlerim güzelmiş gebeliğe engel durumun yok dedi inofolic verdi bu hamileliğini kolaylaştırcak dedi aldım dün ve bugün kullanıyorum,hayıt tohumu kullanıp kullanmamak arasında kaldım inofolicle beraber bi zararı olurmu diye ikilemdeyim bilgisi olan varmı acaba

Merhaba canım benim hosbulduk ama gorunen oki işe yaramıyor bu kürler degilmi 5 yıl kullanmıssın hayıtı falan. Ozaman senin de yapacagın farklı seyleri deniyelim rabbim en yakın zamanda nasip etsin sana da bana da insallahhhh aminnn

Canım benim 1 oğlum oldu

Bence ara doktoru sor

Estağfurullah
Ah kuzummm cok üzgünüm özür dilerim bilmiyordum ozaman sen kür yapmıştın olmuştu ayno devam edelim ama soğan suyu cok kötü tadı buarada bugun bikere ictim daha içemedim
Estağfurullah mor soğan değil biliyorsun dimi ben bir Hataylı olarak soğanı severim suyu bana da önceleri zor geldi ama çocuk bebek görünce yada hamilelik haberi alınca çok kötü oluyordum artık ve tek dikişte içiyordum, artık her ay içiyorum, bugün adetimin 3. Günüydü bugün tekrar hayıta başladım mesela.......

Ay ne gıcıklar salaklara bak neyse bence 1 ay ilaç ardından dedigin kürleri kullan aynan da icme bence her vücud kaldırmayabilir
İlaç ta cok pahalı Allah eşimin yardımcısı olsun onada yük oldum iyice bu ay kutusu 97 lira ve 10 günde bir alınması gerekiyo günde 2 tane içinde 20 tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…