- 28 Eylül 2024
- 544
- 139
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Bana doktorum adet gecikmesini bekle dedi bende merak ettim bugün ilk defa yaptım etkisi geçmiş inşallah pozitife döner daha sonraİğnenin etkisi geçmiş mi bana doktor 14 gün sonra test yap dedi. Şuan iğne dahil 9. Gün sizce ne zaman yapmalıyım
İnşallah pozitife döner demekki iğnenin etkisi geçmiş. Erken yapmişsin belki o yüzden çıkmadı ben de pazartesi ya da salı yapıcam pozitifi görürüz inşallah hayırlısıylaBana doktorum adet gecikmesini bekle dedi bende merak ettim bugün ilk defa yaptım etkisi geçmiş inşallah pozitife döner daha sonra
Bende pazartesi tekralicam negatif çıkarsa demekki gebelik oluşmamış inşallah pozitifleri görürüzİnşallah pozitife döner demekki iğnenin etkisi geçmiş. Erken yapmişsin belki o yüzden çıkmadı ben de pazartesi ya da salı yapıcam pozitifi görürüz inşallah hayırlısıyla
İnşallah canım kaçıncı denemen benim 3. Denemem 2. Denemede her şey normaldi yumurta büyüdü çatladi ama olumsuzz sonuçlandıBende pazartesi tekralicam negatif çıkarsa demekki gebelik oluşmamış inşallah pozitifleri görürüz
Benim ilk denememİnşallah canım kaçıncı denemen benim 3. Denemem 2. Denemede her şey normaldi yumurta büyüdü çatladi ama olumsuzz sonuçlandı
İğne gününü saymıyoruz canım iğne günü hariç 9.günüm benimde ben iğneden sonraki gün iğne etkisini takip etmek için test yapıyorum ve dün baya silikleşmişti bugün daha yapmadım muhtemelen 10.gün tamamen gidiyor iğne etkisi çünkü geçen ayda öyle olmuştuİğnenin etkisi geçmiş mi bana doktor 14 gün sonra test yap dedi. Şuan iğne dahil 9. Gün sizce ne zaman yapmalıyım
Canım sende mi iğne gününü sayıyorsun?Benimde bugün 10.günüm sabah test yaptım sonuç negatif inşallah daha sonra pozitife döner
Yok ben iğne gününü saymıyorumCanım sende mi iğne gününü sayıyorsun?
Yakınız ozaman daha yenidir canım varsa da şuan çıkmaz 12.gün 13.gün önemli varsa çıkar bende sabırsızım benim iğne etkisi devam ediyor ama 10.gün geçer diye düşünüyorum baya silikleşmişYok ben iğne gününü saymıyorum
Evet aramızda bir gün var inşallah 12 13 . günde pozitifi görürüz bende çok sabırsızımYakınız ozaman daha yenidir canım varsa da şuan çıkmaz 12.gün 13.gün önemli varsa çıkar bende sabırsızım benim iğne etkisi devam ediyor ama 10.gün geçer diye düşünüyorum baya silikleşmiş
10.gün test için erken zaten 12.gün yapmalısın en erkenEvet aramızda bir gün var inşallah 12 13 . günde pozitifi görürüz bende çok sabırsızım
Reglden önce belirtileriniz nelerdiKızlar bende elendimmm
Bende merakımdan sabah yapıyim dedim negatifi görünce moralim alt üst oldu inşallah yukselir10.gün test için erken zaten 12.gün yapmalısın en erken
Bir dahaki ay olur inşallahKızlar bende elendimmm
Canım 11.gün net negatifken 12.gün hayali çizgiyi görmüştüm. Üzülmek için erkenBende merakımdan sabah yapıyim dedim negatifi görünce moralim alt üst oldu inşallah yukselir
Evet bir sürü yazı okudum sizin gibi yazan ama ister istemez etkilendim adet olmadığım sürece hala umut vardır inşallah bu ay olur hepimiz burda pozitifleri görürüzCanım 11.gün net negatifken 12.gün hayali çizgiyi görmüştüm. Üzülmek için erken
Kaçıncı günde geldiKızlar bende elendimmm
Kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyetiReglden önce belirtileriniz nelerdi
Yarın günüm normalde ağrı şiddetlendi kasık belKaçıncı günde geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?