Doğuma Hazırlık Aralık anneleri doğumlar başladı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

rose23

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
79
0
Özellikle normal doğum yapan ve yapacak olan anneler doğumlar başladı mı? bebekler kaçıncı haftada geldi doğum nasıl oldu paylaşalım burada. ben 37 haftalık hamileyim. kızımı sabırsızlıkla bekliyorum 5. haftadan beri siteyi takip ediyorum. normal doğum olsun istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

bende 36.haftanın sonundayım.2 gün öncesine kadar hep normal doğuma şartlanmıştım.ama çatı muayenesi sonucunda doktorum normal yapmamın çok düşük olduğunu söyledi ama bekliycez tabi.çok üzüldüm ama hayırlısı olsun napalım.sezeryan bile olsa 38.haftadan önce alınamaz.ama sancı gelir yada başka ters bi durum olursa bilemiycem

selam arkadarlar ben yeni evliyim ve cocuk istiyorum....daha rahat iliskiye girmek icin hep krem kullaniyorum acaba bu gebe kalmamda engel olurmu??? eger olursa ne gibi tafsiyelerde bulunabilirsiniz cunku kuru kuru iliskiye giremiyorum suan :KK43:((

...........................................................

Son düzenleme:
..............................................................................................................................................

Son düzenleme:
bebeğimi kucağıma alamak için sabırsızlanıyorum artık. inşallah sağlıkla alırız kavuşuruz bebişlerimize.
ALeNaM bu sorunu ben de yaşıyorum zaman zaman. ön sevişmeyi uzun tutumak çözüm oluyor aslında ama başka bir yöntem denemedim. ben doğum kontrol hapını içmeyi unuttuğum bir kaç gün içerisinde hamile kadım üstelik adetlerim çok azdı 2 gün falan adet oluyordum zaten ilacı bırakınca adet oluyordum o da çok az bir miktar yani hamile kalabileceğimi hiç düşünmediğim bir anda oldu. krem engeller mi bilemiyorum

X