ARALIK ANNELERİ CİNSİYETİ ÖĞRENDİNİZ Mİ

sevda_sec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
42
21
38
30
Selam meleklerim ben 14 haftalık gebeyim merak ediyorum aralık anneleri cinsiyeti öğrendiniz mi :=)

Gecen hafta 12 haftalikken bakti bakti doktorum inceledi fakat bitürlü göremedi. Cok hareketliydi ve yakalayamadi bacak arasini :(
Ben cook merak ediyorum bidahaki Randevum 3 hafta sonra bakalim ozaman belli olacakmi. Kizim olsun cok istiyorum :110:
Allahim herkese istedigi cinsiyeti nasip etsin tattirsin insallah..

Bende gidicem bakalım söyleyece mi doktor 15 hafta olmuş olacak gittimde buarada kızlar bnim mide bulantim arım geçiyor ama mide bulantısı hapı da kullanmadan olmuor siz kullandınız mi hiç kullaniomusunuz

Bende gidicem bakalım söyleyece mi doktor 15 hafta olmuş olacak gittimde buarada kızlar bnim mide bulantim arım geçiyor ama mide bulantısı hapı da kullanmadan olmuor siz kullandınız mi hiç kullaniomusunuz
Canım ben hiç kullanmadım ama 14-15. hafta civarı geçmeye başlaması lazım normalde de. çok fazla aç kalmamaya çalış aralarda 1 meyve, ceviz, badem gibi şeyler ağzına at tutar bunlar muhtemelen acıkınca daha da artıyor.

Şuan 13e yeni girdim canım bakalım daha 15 haftama var doktora gidiş tarihide 15 hafta oluçak inş o zamana geçerde kurtulurum ilaç içmekten bide benim vücut ağrım çok oluo inceden inceye bacaklarım kollarım sizliyor sizin oldu mu ?uykusuzluk da var

Ogrenemedim daha
11 , 12 haftalarda ogrenen arkadaslarimiza cok imreniyorum
:110:

Net olmamakla beraber erkek bebege benzetiyorum kemik yapisini dedi.
Bacaklarini aralamadigi icin net bisey soyliyemedi haftaya tekrar gidicem

Buarada farkindamisiniz hemen hemen herkes cok nadir erkek bebek yorumunu almis

Merhabalar bnm iki oğlum var bi meleğim daha olucak inş aralıkta nasip se doğacak suan 13 haftalik bu haftaya kadar çok hassas geçirdim ellerim koktu kendime halsizlik ama şükür bitti ama hala göğüslerim çok hassas dr gitim bugün ama suan net bişi söylemeyim yaniltabilir dedi ogluslarimi 12 haftalikken yüzde 80 90 demişti bunda kararsız kaldı catliycam ama iki hafta geçsin bidaha gidicem öğrenmek için kızım olsun çok istiyorum allah biliyor inşaallah isteyen herkese nasip eder mevlam mm duanizda yer açın banada önce sağlıklı sıhhatli olsun ama gnlumuzDekide olsun inşaallah

Back
X