ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Çıktı kızlar malesef 0.21 negatif. Hemşire yükselebilir dedi ama yükselmeyeceğini biliyorum böyle değerler de

Çıktı kızlar malesef 0.21 negatif. Hemşire yükselebilir dedi ama yükselmeyeceğini biliyorum böyle değerler de
Çok üzgünüm idrar testi neden silikti çatlatma iğnesi mi yapmıştın? Benim 6. Gün akşam çıkmıştı bir kaç önceki denememde, daha çok erken yükselme ihtimali çok yüksek

Çok üzgünüm idrar testi neden silikti çatlatma iğnesi mi yapmıştın? Benim 6. Gün akşam çıkmıştı bir kaç önceki denememde, daha çok erken yükselme ihtimali çok yüksek
Silik değil canım ışığa vurunca görüyordum hayalet çizgi olabilir. Doktorum yükselebilir öyle çok hastam oldu gel tutunma olabilir iğneye başla dedi

Hersey Allah tan üzüldüm ben çok umutluydum senden burda gördüğüm en pozıtıf insanlardan biriydin sen vazgeçme sakın
Yok canım asla vazgeçmem ben dedim ya rabbim ne zaman nasip edeceğini en iyi bilendir. Ben beklerim 5 gün daha olmazsa hazır da yumurtalarım var onlara bakacaz döllenecekler mi diye üzüldüm tabiki çok hemde ama kendimi paralamamın anlamı yok

Güçlü kadın çokta güçlü bi annesin aslında sen verdiğin savaş evlat uğruna

merhaba tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim

Silik değil canım ışığa vurunca görüyordum hayalet çizgi olabilir. Doktorum yükselebilir öyle çok hastam oldu gel tutunma olabilir iğneye başla dedi
Merhaba canım aynı gün transfer olmuşuz lütfen ama lütfen umutsuzluğa kapılıp ilaçlarını bırakma henüz çok erken bi bu kadar daha zamanımız var. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama lütfen gününü bekle olur mu? çok emek verdik 5 gün daha dayan. Progesteron değerin kaç çıktı bu arada? Umarım hepimiz iyi haberler alırız

Hayırlı kandiller çiçeğim. Rabbim dualarıni kabul etsin çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirmeni sağlıcakla bebislerine kavuşmanı nasip etsin bizi çok düşünüyorsun Allah senden ebeden razı olsun oğluna güzel hayırlı gelecek nasip etsin Eşinle sana iki cihan saadeti versin

Buradaki herkese bir an önce hayırlı bir evlat nasip etsin evlat hasretimizi gidersin. Gönüllerimizi ferahlandirip sükunet versin inşallah hepimiz çok stresli süreçler yaşıyoruz. Birbirimize dua edelim

Canım o testleri aslinda hiç ama hiç yapmamak gerek. 8. Gün negatif olup 9 da pozitif olan o kadar çok var ki

Ya yerim seni

Hayırlı kandiller canom amin inşallah bol bol dua et bende senin gibi artık dördüz olsun diyecegim totem yapayım iki tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…