Sperm testi geçen ay yapıldı demişsiniz o zaman eşinize test yapılmaz. Bundan sonra tüm testler size yapılacak.embrio transfer durumunu embriyologlar ve dr birlikte karar veriyorlar. Ama genelde 40 yaş ve üstüne 2 ya da 3 transfer oluyor tabi dediğim gibi kişinin rahminin durumuna uygunluğuna yapısına bağlı
[/QUOT
Sperm testi geçen ay yapıldı demişsiniz o zaman eşinize test yapılmaz. Bundan sonra tüm testler size yapılacak.embrio transfer durumunu embriyologlar ve dr birlikte karar veriyorlar. Ama genelde 40 yaş ve üstüne 2 ya da 3 transfer oluyor tabi dediğim gibi kişinin rahminin durumuna uygunluğuna yapısına bağlı
Sperm testinin içinde o dediğiniz hiv vs. testi varmiydi bilmiyorum, o erkek için yapılan testler araştırma hastanesinde yapılıyor mu, yoksa onu da
tüp bebek merkezin demi yapacaklar, bir de taze trasfer , dondurulmuş olarak geçiyor ya, hangisi daha sağlıklı acaba, ona dr lar karar verir sanırım, ben yumurta toplama yapıldıktan hemen sonraki transferlerde genelde negatif oluyor diye duydum, doğru mu acaba, kusura bakmayın, ilk tedavim olacak bu yüzden çok soru soruyorum