Aralık 2020 / 40+ yaş üstü tüp bebek deneyimleri

Merhaba
Ben 3 kes tüp bebek denedim. İlkinde 4 folikül oldu, 4 döllendi 2si devam etti transfer oldu sonuç negatif
İkincisinde, 5 folikül oldu opu yapıldı bir tane toplandı döllenmedi
Üçüncüsünde Şişli memorilde yaptırdım 4 folikül başladı 1 tanesi devam etti opu yapıldı boş çıktı
Ve ilk denemem Haziran ayında 2. Denemem Aralık ayında 3. Denemem Ocak ayında yani bu ay yapıldı. 8 ocakta en son opum oldu negatif olunca ben bitti artık dedim
Sonra başladım testere dişli Aslan pençesi ve hayır tohumu sabah akşam içim, birde sabahları incir kaynatıp gün içinde hem suyunu içtim hemde incirleri yedim. 5 gün kadar devam ettim.
C Life duymuştum adetle başlamıyor diye
Adetin ilk günü c Life macuna başladım. 2. Günü Dr a gittim tahlillerim yapıldı ve FSH ile LH normal değerlere gelecek şekilde anormal düşmüştü. 19,5 olan FSH 5,5 a düşmüştü. İnanılır gibi değil tabi. Famera diye bir ilaç verdi 5. Gün kullan dedi. Yumurtaya gelince 2. Günde 7mm 2 adet vardı. 5 gün sonra gittiğimde 13mm olmuştu. Bugün 9. Günüm 19mm olmuş. Çok sağlıklı görünüyor dedi Dr. Bugün çatlatma iğnesi verdi. Bakalım denemelere bugün başlıycaz.
o kadar tüp bebek iğnesi ilacı kullandığımda 19mm hiç göremedik ilk defa oldu şaşkınım ve Umut veriyor bu durum bana. Umarım artık zamanı gelmiştir hepimiz için 🥰
Merhaba kaç yaşındaydınız?

doktorunuz kim..Memnunmusunuz.. yaş 45 bendede... bahçeci fulya da bir tedavim oldu 2019da negatif bir transfer. aşırı ilaç yumurta rezervimi çok geriye attı.. iyi kötü 1 yada 2 yumurta vardı oda gitti... son durum bu... hiç tedaviye girmedim bu güne kadar.. aret kamar semra karaman ve yağmur erbil... hangisini tercih edicem bilmiyorum
Merhaba
Benim doktorum Şişli Memorial Beril hanımdı. Aşırı ilaç yüklemesiyle yumurta kalitemi bozdu. Hiçççç memnun kalmadım. Aret kamar’dada denedik oda hiç ilgilenmedi. Yağmur Erbil’i hiç duymadım. Benim yaşıma göre 8 yumurtam vardı. 2 tanesi erken çatlamış( ben muayeneye gittiğimde ısrarla bugün yumurtam çatlayacak çok sancım var biliyorum dememe rağmen Beril hanım inanmadı), ben genede aklınızı karıştırmak istemem. Rabbim hepimizin kucağına bebek nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 3815B62F-F7E3-4540-AB8E-625913E47EBE.jpeg
    3815B62F-F7E3-4540-AB8E-625913E47EBE.jpeg
    49,2 KB · Görüntüleme: 76
Herkese Merhaba 🤗 Ben biraz önce doktordan çıktım. Her şey yolunda çok şükür 🙏 Bugün 8+3 olmuşuz. Progonix iğneye artık gerek olmadığını söyledi doktorum 🤗 Progeston fitile ve corasprine devam edeceğim. 3 hafta sonra perinatoloji doktoruna yönlendirdi. Ayrıntılı bakılması için bu haftalar çok önemli dedi. Hepinize iyi haftalar dilerim sevgiler 🤗

Merhabalar, hanımlar yumurtlama dönemi progestan fitil ve coraspin mi denesek a acaba, arkadaş o şekilde hamile kalmış bugünde kalp atışını duydu 🙏ben zor ilaç kullanan biriyim çok ilaç kullanmıyom ama bunu yapsammı diye çok düşünüyom

Herkese Merhaba 🤗 Ben biraz önce doktordan çıktım. Her şey yolunda çok şükür 🙏 Bugün 8+3 olmuşuz. Progonix iğneye artık gerek olmadığını söyledi doktorum 🤗 Progeston fitile ve corasprine devam edeceğim. 3 hafta sonra perinatoloji doktoruna yönlendirdi. Ayrıntılı bakılması için bu haftalar çok önemli dedi. Hepinize iyi haftalar dilerim sevgiler 🤗
İnanılmaz sevindim😍 özellikle iğneden kurtuldugunuza👍😀 Darısı başıma artık.
Neden perinatoloji doktoruna gitmemiz gerekiyor?

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, hayırlı olsun

Ne demek ancak kafanızı karıştırmak hiç istemezdim...tecrübe tabii ki önemli ancak siz yine de size zor olmayacaksa bi görüşme ayarlayıp Semra hanım ile açık açık konusun derim....ancak tekrar etmek durumundayım biz 40+ için mutlaka pgt diyor ...benim elimden gelen ancak 3 deneme oldu kendisinde ancak PGT' den öyle sağlıklı dönen olmuyor ...e malum para basmiyoruz da...ben şu an Cem Ficicioglu ve Ercan Bastu araştırıyorum ...Cem bey bildiğim ksdariyla ileri yaş gebelikte uzman acaba ileri yaş gebe kalmak isteyenler konusunda ne kadar yetkin 😉
cem hoca için baktım yorumlarda biraz olumsuz okudum, google da yorumları var.

X