• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık 2009 anneleri herşeyi paylaşalım birbirimize destek olalım..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

realisttt

sibel&naz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.853
4
116
45
İstanbul
Arkadaşlar bilgilerimizi ve tecrübelerimiz paylaşarak bilgi alışverişinde bulunalım. Benim kızım 26 Aralık doğumlu. En son kontrolümüzde kilosu 4700 dü, boy da 53 cm. az mı acaba? Ama benim minik 2500 doğdu, 47 cm de boyuydu. şuan hiçbişe uzanmıyo, normal mi acaba? birde aşılarınızı nerede yaptırıyorsunuz?

benim oğlumda 30 aralık doğumlu.şuan 7kilo 64 cm de boyu var.doktorun herhangi bir şey demediyse normaldir.bu arada aşılarımızı sağlık ocağında yaptırdık.

canım benim oğlumda 30 aralık doğumlu.şuan 7 kilo 64 cm boyu.doktorun bir şey demediyse problem yoktur. bu arada aşılarımızı sağlık ocağında yaptırıyoruz.

bende aşıları sağlık ocağımnda yaptırdım 3 ünü aynı gün yaptılar ama arkadaşlarım özel hastanede yaptırıyor hepsini aynı gün yapmıyolar bebeğe ağır gelir diye. hangisi daha doğrudur acaba? doktorum bebeğin kilosu iyi herşey normal dedi ama 4. ay ek gıdalara geçelim genelde 4. aydan sonra anne sütü yetmiyor dedi. biz şuan kızımla gayet memnunuz halimizden neden ek gıdalara geçmemiz gerektiğini anlamadım.

Back