Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık başında çatlatma iğnesi ovitrelle olanlar belirtileri paylaşır mı?
Ben letrozol kullandım çatlatma iğnemi 27 aralık’ta yaptılar bugün 4. günü soldaki yumurtam büyümüştü iğneyi doldan yaptılar şimdiki kasıklarıma ara ara giren ağrı da solda oluyor ümitleniyorum herkeste böyle mi kasık batmaları
Ben letrozol kullandım çatlatma iğnemi 27 aralık’ta yaptılar bugün 4. günü soldaki yumurtam büyümüştü iğneyi doldan yaptılar şimdiki kasıklarıma ara ara giren ağrı da solda oluyor ümitleniyorum herkeste böyle mi kasık batmaları
Benim bugün 7. Günüm iğne sonrası kasıklarımda sızı ağrı oluyor ara ara iğne etkisi ne kadar sürüyor bazen hafif miğdr bulantısı yada bel ağrısı oluyor bunlar da mı iğne etkisi ve kaç güne kadar iğne etkisi denilebilir
Silik çizgi çıkıyor ama gerçek olmadığını biliyorum 1 buçuk senedir defalarca test yaptım çift çizgiyi görmek istedim dünden beri teste 20 kere 30 kere bakmışımdır gerçek olması ümidiyle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sen sende yakın zamanda bebişe kavuşursun