Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️

Aaa yeni mi başladınız siz ne durumdasınız. Özkan hocam işinin ehli
Yok yeni başlamadım iki denememiz var ara verdik bir sene hala beklemedeyiz şu an maddi durumdan ötürü en kısa zamanda toparlanıp 3. Denemeye başlıycaz özkan hocada inşallah dondurulmuş embriyolarım var

Yok yeni başlamadım iki denememiz var ara verdik bir sene hala beklemedeyiz şu an maddi durumdan ötürü en kısa zamanda toparlanıp 3. Denemeye başlıycaz özkan hocada inşallah dondurulmuş embriyolarım var
Çok sevindim inşallah bu sefer pozitif sonucu alırsınız

Ben 16 aralık da opu oldum 27 aralık da regl oldum normalde reglime 5 gün vardı
Herkesin aynı değil galiba. İkinci adet geç oluyor dediler bakalım ne kadar sürecek benim iki ay dinlenme sürem. Bu arada kaç yumurta toplandı acaba kaçı 5 güne geldi

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ikinci tüp bebek tedavime başladım. 2020 de ilk tedavimi özelde yaptırmıştım 5 tane embriyo döllenmişti ve bi oğlum oldu şükür. Orada embriyoları bitirince araştırma hastanesinde başladık bu sefer. Şimdilik gonalf 225 doz ve cetrodite kullanıyorum pazartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır

Merhaba canım benimde 2021 tedavimden bi kızım var. Bende tedaviye yeniden başladım yine önceki doktorumda. Benim transferim 12. Günü ama henüz test veremedim. Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah

Merhaba canım benimde 2021 tedavimden bi kızım var. Bende tedaviye yeniden başladım yine önceki doktorumda. Benim transferim 12. Günü ama henüz test veremedim. Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah
Benim transferim şubata kalacak sanırım. Doktorum rahim filmi istedi transferden önce bendeki film sonucu 2020 yılına ait olduğu için. Sizdende istediler mi sonuçta bendeki filmde herşey normal, ilk tedavi değil ve bi çocuğumuz var. Neden illa görmek istediğini anlamadım

Üstelik gebelik takibimi yapan sezaryenimi yapan doktorda başladım bu sefer tüp bebeğe

Hasta geçmişini bilmediği için olabilir benden hiç bir test istemedi eşimden sperm testi istedi aşılardan dolayı ki problem bende eşimde değil

Merhabalar inşallah minikleriniz sizinledir Tolga hocadan memnun musunuz peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…