Aaa senin 23 ü mü test günün benim 26 sı 12 gün sonra gel dediler banaHatta diğer pazartesi ilk test günün dedi doktorum kan testi 23aralık o gün de pozitif çıksa da iğneye devam dedi yağlı bir iğneymiş halen ağrısı var öyle beter bi şey
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️
- Konu Sahibi Tugbissss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ekim 2024
- 219
- 109
- 18
- 35
Promester iğnenin adı benim dağılmayan bi iğne dokunduğumda hala ağrısı var inşallah sağlıklıca bebiş haberlerimizi alalım da önemli değil bunlar tabiTamam işte o yağlı iğneyi opu olduğum günden beri günde 2 kez kullanıyorum ben. Benimkinin adı progestan dex. Transfer sonrası 4 kutu daha aldırdılar gebelik testinden sonra pozitif olursa hamileliğin 6. Haftasına kadar kullanılacakmış. İnşallaaahhhh onun dışında Coraspin kullanıyorum. Prednol kullanıyorum sadece 5 gün kullan dedi. Bir de vitamin olarak Regenesis Max kullanıyorum
- 16 Ekim 2024
- 219
- 109
- 18
- 35
Bana da pozitif çıkarsa 25inde tekrar kan ver her şey yolundaysa gel dedi kese içinAaa senin 23 ü mü test günün benim 26 sı 12 gün sonra gel dediler bana
Ay evet çok ağrılı bir iğne aynen öyle inşallahPromester iğnenin adı benim dağılmayan bi iğne dokunduğumda hala ağrısı var inşallah sağlıklıca bebiş haberlerimizi alalım da önemli değil bunlar tabi
İnşallaahhh Rabbim nasip eder Kübra hanımBana da pozitif çıkarsa 25inde tekrar kan ver her şey yolundaysa gel dedi kese için
- 16 Ekim 2024
- 219
- 109
- 18
- 35
Amin aminİnşallaahhh Rabbim nasip eder Kübra hanım
- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 30
Günaydın, hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız biz de beklemedeyiz sizin gibi 3. Günümüz bugünKizlar günaydın bende bu sabah oldum transferimi 2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldu bakalım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah
- 16 Kasım 2023
- 816
- 446
- 23
- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 30
- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 30
- 15 Mart 2022
- 152
- 79
- 28
- 29
Kızlar selam yumurta toplama işlemim oldu saat 10 40 gibi 17 yumurta toplandı kaçı sağlıklı bilmiyorum henüz
Doktorum dondurulmuş transfer yapacağını söyledi regl olunca gel dedi bakalım beklemedeyim aşırı stresliyim Rabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bebişler amin çokça
Doktorum dondurulmuş transfer yapacağını söyledi regl olunca gel dedi bakalım beklemedeyim aşırı stresliyim Rabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bebişler amin çokça
- 25 Ekim 2019
- 771
- 776
- 103
- 30
- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Teşekkür ederimMerhabalar instagramdan tupbebekdiyetisyeni olarak bakarsaniz bulabilirsiniz. Ebrunur hanım ile bende 3 ay çalıştım
- 12 Aralık 2018
- 253
- 76
- 98
- 31
RABBIM sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim ikinci tedavim başlayacak ocakta inşallah Ama süreci hiç hatırlamıyorum anlatabilir misisniz birde iğneler fiyatları ne kadar olduMerhaba hanımlar,
Eylülde yaptırdığım negatif aşılamadan sonra 2 Aralıkta Bahçeci Fulya da Tüp bebek tedavisine başladım. İğnelerimi vuruluyorum şu anda. Bugün 3. Günüm Yaşım 26. Reglim çok düzensiz. Tüp bebek ilk defa yaptırıyorum ve doktoruma da çok güveniyorum. Yumurtalıklarımda her birinde 7-8 yumurta gördüğünü söyledi. Sanırım dondurulmuş embriyo transferi edilecek. 1 ay dinlendirildikten sonra. Henüz bir şey belli değil. Cumartesi kontrolüm var umarım her şey yolunda gider. Benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Nelere dikkat etmeliyim. Şansı artırmak için yapmam gereken, yemem ya da yememem gerekenler hakkında birbirimiz ile iletişimde olalım isterim İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kucaklarımızı boş bırakmaz
Amin teşekkür ederim. Hayırlı olsun inşallah.RABBIM sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim ikinci tedavim başlayacak ocakta inşallah Ama süreci hiç hatırlamıyorum anlatabilir misisniz birde iğneler fiyatları ne kadar oldu
Adetinizin 2. Ya da 3. Günü başlıyorsunuz tedaviye. Doktor yumurtalıkları büyütmek uyarmak için iğne ve takviyeler veriyor onları alıyorsunuz daha sonra muayeneye geliyorsunuz yumurtalarınız yeteri kadar büyüdüyse opu işlemi yapılıyor. Aynı gün eşiniden sperm örneği alınıp birleştiriliyor. Embriyolog tarafından 1. Gün 3. Gün ve 5. Gün aranıyorsunuz embriyoların durumunu söylüyorlar ve duruma göre transfer için çağrılıyorsunuz. Bu sırada sürekli iğne ve ilaç kullanıyorsunuz tabi. Benim harcamalarım şöyle oldu: 83.000₺ tüp bebek paketi. 5000₺ muayene ücreti (6 ay geçerli). Testler 4500₺. Takviyeler-ilaçlar-iğneler 35.500₺. Yumurtalarımı dondurdum bir de onun ücreti de 18.000₺ (1yıllık). Totalde 146.000₺ gitti.
Parasını umursamıyorum ama çektiğim o kadar acı emek hepsi için Rabbim inşallah tek seferde güzel sonuç almayı nasip eder Sizin de Rabbim gönlünüze göre versin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
- 16 Ekim 2024
- 219
- 109
- 18
- 35
Tuğba hanım merhaba nasılsın dün benim baya kasıklarım ağrıdı bugün iyiyim amaAaa senin 23 ü mü test günün benim 26 sı 12 gün sonra gel dediler bana
merhaba transfer öncesi tutunmayı artırmak için herhangi bir işlem ya da ilaç verdiler mi size? rahim içi çizik veya progestan gibi?34 sordular biz de çift dedik.
bir de transfer günü vajinal enfeksiyon vs olmasın diye öncesi bi ilaç fitil vs verdiler mi?
Merhaba Kübra hanım, ben iyiyim genel olarak ama kasıklarımda ilk günden beri kramplar oluyor. Bugün daha iyiyim ama düne göreTuğba hanım merhaba nasılsın dün benim baya kasıklarım ağrıdı bugün iyiyim ama
- 16 Ekim 2024
- 219
- 109
- 18
- 35
Benim de ara ara girip çıkıyorMerhaba Kübra hanım, ben iyiyim genel olarak ama kasıklarımda ilk günden beri kramplar oluyor. Bugün daha iyiyim ama düne göre