Tatlim hayirli haberlerle gel yarin insallah
İnşallah canım hayırlısı olsun
Cuma günü haber veririm kızlar yarın nete giremiyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim hayirli haberlerle gel yarin insallah
Doktorumun verdiği izinle Aralık ayında hamileliği planlıyorum, şuan adet dönemim bitsin çalışmalara başlayacağım.. Hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Planlı düzenli çalışmaların hep sonuç aldığını gördüm..
ARALIK BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİ
tilsim7888 4 Aralık
chileck35 5 Aralık
MERVENURRRR 8 Aralık
lavinia1688 4-9 Aralık (Gelecek aya inşallah )
kevok08 11 Aralık
burchecan 12 Aralık
egumus 20 Aralık
mrvb 20 Aralık
nisanbu 20 Aralık
iden Aralık sonu
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalım ak koyun mu kara koyun mu kırmızı koyun mu görücez
mrb kızlar, adet tarihime 9 gün var, ama az önce idrar testi yaptım çokçok silik 2. çizgi çıktı. 2 senedir istediğimiz için, beklemeye tahammülüm kalmadı o yüzden her ay yapıyorum walla bu arada ben bu ay 2 kere adet oldum, normal adet tarihimde 3 gün kahverengi akıntım geldi, bundan 17 gün sonra da 3 gün azar azar kan geldi. o yüzden adet tarihim hangisi anlmadım açıkcası. son kanamaya göre adetime 9 gün kaldı. hikayem bu. bana yorum yapın lütfen, yarın yine test yapıcam, bakalım adet olana kadar renginden koyulaşma olursa çizginin adet günümde kan veririm belki. bana dua edin olur mu? Allah kimseyi bebeksiz bırakmasın.
Beni de ekleyin kızlar bat tarihim 21 Aralık.Bu ay ovulasyon testini kullandım çok istiyorum anne olmayı..
bat ne demek...........
siz günaşırı yazmışsınız ama bazı yerlerde 12, 14, 16. günler yazıyor, yani her gün demiyor
kızlaarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm 4 hafta 3 günlükkk keseyi de gördük bugün çok mutluyummm darısı isteyenlerin başına....
kızlaarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm 4 hafta 3 günlükkk keseyi de gördük bugün çok mutluyummm darısı isteyenlerin başına....