- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Benimde tedavide 2.ayım bugün 8.gün ama hiç bir belirtim yok iki gün kadar kasık batması oldu hafif ama geçti dünden beri hiç belirti yok bence tutmadı benimde çünkü geçen ayda hiç belirtim olmadı ve tutmamıştı iğne etkisini de testlerle takip ediyorum dün baya silikleşmişti muhuiki güne tamamen iğne etkisi geçmiş olacak geçen ayda öyle oldu 10.gün iğne etkisi geçmiştiKaç gün oldu adet tarihin ne zmn benim 13.gun adete 2 gün kaldı adet sancısı geliyor arada çok üzülüyorum 4.ay tedavide yoruldum
Teşekkür ederimmBenimki aşılama olmadığı için bilmiyorum canım
İğne gğnü dahil13. Gün adete 2 gün var saha yeni ilk idrar ile test yaptım negatifBenimde tedavide 2.ayım bugün 8.gün ama hiç bir belirtim yok iki gün kadar kasık batması oldu hafif ama geçti dünden beri hiç belirti yok bence tutmadı benimde çünkü geçen ayda hiç belirtim olmadı ve tutmamıştı iğne etkisini de testlerle takip ediyorum dün baya silikleşmişti muhuiki güne tamamen iğne etkisi geçmiş olacak geçen ayda öyle oldu 10.gün iğne etkisi geçmişti
Yok yapmadım evden acele çıkmam gerektiCanım test yaptın mı tekrar
Bende çok üzülüyorum yaaaKızlar ne yapıcaz ya aşılamaya tüp bebeğe doğru gidiyor sonumuz sanırım çok üzülüyorum
Kaset test mi yaptın canım daha önce Bursa 16.gün gebeliğimi öğrenen gördüm canım belli de olmaz bekle bakalım bir belirtin var mı ?İğne gğnü dahil13. Gün adete 2 gün var saha yeni ilk idrar ile test yaptım negatif
Kasık ağrım var ve göğüslerim dün gecem ağrımaya başladı adet olacak gibi de değilim normalde olmadan 4 gün falan önce ateş basar bi sinirlenirim anlarım yani adetim geleceğini bu ay öyle belirti de yok evde prodcotr diye test var çok güvenmiyorum onu yaptımKaset test mi yaptın canım daha önce Bursa 16.gün gebeliğimi öğrenen gördüm canım belli de olmaz bekle bakalım bir belirtin var mı ?
İnşallah tutmuştur daha önce hamile kalmışsınız yine olacaktır. Benimde 2. Denememdi bu ay son kez çatlatma tedavisi yapılcak sonra aşılamaya geçicezBende çok üzülüyorum yaaabence benim de tutmadı bugün 8.gün ve hiç bir belirtim yok geçen ayda belirti yoktu ve adet olmuştum 2.ayımdı bu ay hazirana kadar ilaç deneyecek tutmazsa tüp hiç umudum da yok daha önce gebe kaldım bir çok kez ama düşükle sonuçlandı benim eşimin değerleri çok iyi ama olmuyor
Testi yapalı yarım saat bile olmadı teste bakınca iyice bakılınca ince bir çizgi var bu test beni çok yanıltıyor kaset test alıp yapayım yarın regli olmazsamKaset test mi yaptın canım daha önce Bursa 16.gün gebeliğimi öğrenen gördüm canım belli de olmaz bekle bakalım bir belirtin var mı ?
İnşallah gerek kalmaz canım değerini görebildin mi?İnşallah tutmuştur daha önce hamile kalmışsınız yine olacaktır. Benimde 2. Denememdi bu ay son kez çatlatma tedavisi yapılcak sonra aşılamaya geçicez
Atsana bakalım canımTesti yapalı yarım saat bile olmadı teste bakınca iyice bakılınca ince bir çizgi var bu test beni çok yanıltıyor kaset test alıp yapayım yarın regli olmazsam
Canısı yakınsan bile zor gözüküyor o derece yada ben görmek istediğim için görüyorum of çok okudum bu başlığı herkes olumlu sonuç almış biz niye alamadıkAtsana bakalım canım
Ben bugün test yaptım tamemen silik kafam karıştı resmenKızlar benim bugün iğne sonrası 13. Günüm. Test yaptım böyle çıktı sizce var mı
Eki Görüntüle 3530295
Hangi başlığı kızCanısı yakınsan bile zor gözüküyor o derece yada ben görmek istediğim için görüyorum of çok okudum bu başlığı herkes olumlu sonuç almış biz niye alamadık
Sivilce mi iğneden sonraki kaçıncı gününüzSırtımda boynuma yakın çıkmış dün farkettim hatta
Sende durumlar nasıl adet oldun muCanısı yakınsan bile zor gözüküyor o derece yada ben görmek istediğim için görüyorum of çok okudum bu başlığı herkes olumlu sonuç almış biz niye alamadık
Benimde tedavide 2.ayım bugün 8.gün ama hiç bir belirtim yok iki gün kadar kasık batması oldu hafif ama geçti dünden beri hiç belirti yok bence tutmadı benimde çünkü geçen ayda hiç belirtim olmadı ve tutmamıştı iğne etkisini de testlerle takip ediyorum dün baya silikleşmişti muhuiki güne tamamen iğne etkisi geçmiş olacak geçen ayda öyle oldu 10.gün iğne etkisi geçmişt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?