- 22 Aralık 2023
- 192
- 54
- 18
- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
-
İNŞALLAH pozitif sonucu alırsınMerhaba bende aynı süreçteyim GONAL-F kullandım salı günü ovitrelle çatlatma iğnesini yaptım 4 Aralık yani dün aşılamam yapıldı.
şimdiden hayırlı olsun inşallahSelam kızlar bende yarın ilk iğnemi yapacağım. Hatta yapmaya çalışacağımbenim ilk aşılamam hiç bişey bilmiyorum ve bayağı korkuyorum iğneden ayın 13 ünde de kontrole gideceğim. İnşallah yumurtam istenilen olgunluğa ulaşıp sağsalim aşılamayı tamamlarım. İnşallah rabbim hepimizin kucağını güzel güzel bebişlerle doldursun
artık süreci öğrendiğimiz için her şey bilgimiz dahilinde oluyor her aşamaya hakimizAy ortasında regl bekliyorum 2. günü gideceğim muhtemelen aralık sonuna da aşılama denk gelir diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla hayırla isteğimize kavuşuruz
İnşallahİNŞALLAH pozitif sonucu alırsınilk aşılama mı
Amin canım inşallahAy ortasında regl bekliyorum 2. günü gideceğim muhtemelen aralık sonuna da aşılama denk gelir diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla hayırla isteğimize kavuşuruz
Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olsunşimdiden hayırlı olsun inşallahbenim ilk aşılamam haplıydı ama devlette tüp bebek için iğneli aşılama yaptırmak gerekliymiş. hem deneyelim hemde hakkımızı dolduralım dedik. iğneden bi korktum ama yapınca rahatladım. insülin iğnesi gibi siz kaç gün kullanacaksınız iğneyi
75 ml 6 gün kullanacağım. Ayın 13ünde sabah gideceğim. Bakalım ne diyecekTeşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olsunben bugün başladım.
Benim de 5 aralık aşılama oldu umarım tutar hepimizinMerhaba bende aynı süreçteyim GONAL-F kullandım salı günü ovitrelle çatlatma iğnesini yaptım 4 Aralık yani dün aşılamam yapıldı.
bizede haber ver75 ml 6 gün kullanacağım. Ayın 13ünde sabah gideceğim. Bakalım ne diyecek
inşallah pozitifi görürüz bu ayBenim de 5 aralık aşılama oldu umarım tutar hepimizin
ay inşallahhhh yeni yıla pozitif haberiyle girelimmerhaba kızlar 4 aralıkta aşılama yapıldı ben de gonal-f kullandım. 2. Aşılamam oldu umarım bu sefer güzel haberler alırız hep beraber
şimdiden hayırlı olsunPazartesi günü bende aşılama yaptiricam doktor aşılamadan sonra ilişki önerdimi bu ara nelere dikkat edilmesi gerekiyo
şimdiden hayırlı olsun inşallahbenim ilk aşılamam haplıydı ama devlette tüp bebek için iğneli aşılama yaptırmak gerekliymiş. hem deneyelim hemde hakkımızı dolduralım dedik. iğneden bi korktum ama yapınca rahatladım. insülin iğnesi gibi siz kaç gün kullanacaksınız iğneyi
Amin canım inşallahbizede haber verinşallah her şey istediğimiz gibi olur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?