çantayı çok beğenmiştim zaten, saks mavisi elbise nasıl bir elbise kumaşı falan? yakın arkadaşımın düğünü var çok abiye bir şey istemiyorum ama olur mu acaba?
Ayrıca 34 beden ya da dar kalıplı 36 beden spor kıyafetleri de değerlendirebilirim.
çantayı çok beğenmiştim zaten, saks mavisi elbise nasıl bir elbise kumaşı falan? yakın arkadaşımın düğünü var çok abiye bir şey istemiyorum ama olur mu acaba?
bende 34 36 beden bişeyler var buraya da ekliyim..
Eki Görüntüle 1190896 Eki Görüntüle 1190897 Eki Görüntüle 1190898 Eki Görüntüle 1190899 Eki Görüntüle 1190900 Eki Görüntüle 1190901 Eki Görüntüle 1190902 Eki Görüntüle 1190903 Eki Görüntüle 1190904 Eki Görüntüle 1190905 Eki Görüntüle 1190906 Eki Görüntüle 1190907 Eki Görüntüle 1190908
mavi elbiseyi alayım o zaman umarım ki olur bana:)
boy sorun olmaz kestirebilirim eteklerden:)ya da uzun kalır...istersen boyunu belini falan ölçerim yada senin boykilo kaç söylersen oda olur
boy sorun olmaz kestirebilirim eteklerden:)ya da uzun kalır...
belim 65 cm ama problem genelde omuz ve sırtta oluyor. omuzlarım 35 cm onu ölçebilir misiniz?
Ölçtum cnm, omuzlar 31cm sırtını da koltukaltından olçtum 37 cm.
Aslında bende bır elbıse daha var burdan kahvekokusu ısımlı arkadastan almıştım mıllanın çok begenerek aldım elbıse harika ama boyu bana kısa geldi eşim gıydırmedı o elbıseyı de duşun derim kahve kokusunun sayfasına bakarsan elbıse ilk sayfada zaten.
Bırde bendeki mavi elbisenın omuzları sıfır kol degil içeri doğru bo modele ne deniyor bılmıyorum ama ))
sırt koltukaltından 26 cm benim bütün elbiselern sırtı bol geliyor zaten
baya zayıfmış sırtın valla bende kendime zayıf diyorum ama :)) bol gelir sana iyiki ölçmuşuz cnm
aynen cnm, annem dikti bir kaç kere ama o da çok söylendi sırt falan hiç bir şey yok sende diye...
çok teşekkür ederim zahmet verdim
Bende spor olarak bunlar var canm adidas kapri orjinaldir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim daha yazlık ve dışarısı için uygun şeyler arıyorum:)
çok teşekkür ederim bunlar tarzım değil. çanta olarak da lacivert spor ayakkabıma uygun bir şey arıyordum bu tarz siyah çantam var çok (bershka)
Maşa arıyorum ama seramik teflon falan olursa iyi olur saçım çok kuru yanmasın
koalina bende senin bedene uygun elbiseler var sayfama bi gözat istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678828
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?