• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aradıklarım burada

çantayı çok beğenmiştim zaten, saks mavisi elbise nasıl bir elbise kumaşı falan? yakın arkadaşımın düğünü var çok abiye bir şey istemiyorum ama olur mu acaba?

Valla cnm mavı elbise penye .içi astarlı yandan fermuarlı falan hedıye geldi ama bana kuçuk geldi ne yazıkki giyemedim.

Ayrıca 34 beden ya da dar kalıplı 36 beden spor kıyafetleri de değerlendirebilirim.

Bende spor olarak bunlar var canm adidas kapri orjinaldir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405535914093.jpg
    $1405535914093.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $1405535923183.jpg
    $1405535923183.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $1405535932738.jpg
    $1405535932738.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 68
çantayı çok beğenmiştim zaten, saks mavisi elbise nasıl bir elbise kumaşı falan? yakın arkadaşımın düğünü var çok abiye bir şey istemiyorum ama olur mu acaba?

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405602338.480742.jpg
Canim elbise var bende 34-36 bedene uygun.cok abiye tarzi degil bende arkadasimin dugununde giymistim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

istersen boyunu belini falan ölçerim yada senin boykilo kaç söylersen oda olur
boy sorun olmaz kestirebilirim eteklerden:)ya da uzun kalır...
belim 65 cm ama problem genelde omuz ve sırtta oluyor. omuzlarım 35 cm onu ölçebilir misiniz?

boy sorun olmaz kestirebilirim eteklerden:)ya da uzun kalır...
belim 65 cm ama problem genelde omuz ve sırtta oluyor. omuzlarım 35 cm onu ölçebilir misiniz?

Ölçtum cnm, omuzlar 31cm sırtını da koltukaltından olçtum 37 cm.

Aslında bende bır elbıse daha var burdan kahvekokusu ısımlı arkadastan almıştım mıllanın çok begenerek aldım elbıse harika ama boyu bana kısa geldi eşim gıydırmedı o elbıseyı de duşun derim kahve kokusunun sayfasına bakarsan elbıse ilk sayfada zaten.

Bırde bendeki mavi elbisenın omuzları sıfır kol degil içeri doğru bo modele ne deniyor bılmıyorum ama ))

Ölçtum cnm, omuzlar 31cm sırtını da koltukaltından olçtum 37 cm.

Aslında bende bır elbıse daha var burdan kahvekokusu ısımlı arkadastan almıştım mıllanın çok begenerek aldım elbıse harika ama boyu bana kısa geldi eşim gıydırmedı o elbıseyı de duşun derim kahve kokusunun sayfasına bakarsan elbıse ilk sayfada zaten.

Bırde bendeki mavi elbisenın omuzları sıfır kol degil içeri doğru bo modele ne deniyor bılmıyorum ama ))

sırt koltukaltından 26 cm benim bütün elbiselern sırtı bol geliyor zaten:50:

baya zayıfmış sırtın valla bende kendime zayıf diyorum ama :)) bol gelir sana iyiki ölçmuşuz cnm

aynen cnm, annem dikti bir kaç kere ama o da çok söylendi sırt falan hiç bir şey yok sende diye...
çok teşekkür ederim zahmet verdim:16:

Bende spor olarak bunlar var canm adidas kapri orjinaldir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim daha yazlık ve dışarısı için uygun şeyler arıyorum:)

Maşa arıyorum ama seramik teflon falan olursa iyi olur saçım çok kuru yanmasın:50:

Son düzenleme:
Back