Babamın yüzde 90 engelli raporu var ve bundan faydalanarak ötv siz sıfır araç almayı düşünüyorum. Ancak babamın çok borcu var, banka hesabında nakit dahi tutmuyor bu yüzden. Bu borçların içeriğini, detayını, miktarını ve dahası kimlere olduğunu bilemiyorum çünkü babamın hayat boyu her zaman çetrefilli işleri oldu. Babamla annem ben çok küçükken boşandılar ve babamla hiçbir zaman şeffaf, sorunsuz bir ilişkimiz olmadı. Babamın vefatı halinde reddi miras yapacağız kardeşimle. Zaten malı mülkü ne varsa hayattayken yedi, bize kalacak bir şeyi yok bari borcu kalmasın diye düşünüyoruz. Lakin bu durumda babamın üstüne alınan ve benim kullanım hakkım olan( aslında borcun tamamını da benim ödeyeceğim) sıfır bir araç borçlara karşılık elimizden gider mi? Emekli maaşına haciz konulamıyor, babam hayattayken araca da dokunulamıyor engelli aracı diye biliyorum ama ilerde sıkıntı yaşar mıyız özellikle hukukçular varsa görüş belirtirlerse sevinirim. Bu arada eşim kesinlikle bu şekilde babam sayesinde ötv siz araç almayalım kesin bir sorun çıkar ilerde diye hiç bulaşmak istemiyor. Ben ise hayat boyu zaten babam yüzünden maddi manevi süründüm, bari bu konuda bir parça katkısı olsun bana diyorum ama sanırım o da olamayacak gibi....