Ford,(fokus)Volkswagen(Polo,Golf) bakabilirsiniz.
Ben fransız grubu arabalardan almayı genelde tercih etmiyorum,değistirecek olsam aracimı yukarıda yazdigım modellere bakardım. Benim tercihim her zaman benzinli aractir bu arada benzinli öneririm dizelden ziyade.
Nissan micra denmiş ama ona muadil Hyundai i10 kullandım bence çok seri ve kullanışlı arabaydı ama 2 cocukla sığmak zor olabilir,parcasi ucuzdur, servisi ucuzdur ben İstanbulda çok severek kullandım onu park problemim yoktu en basitinden,az yakıyordu araç ful dolu değilse , yokuşta zorlanmıyordu motor hacmi küçük olmasına rağmen.
Polo da ondan önceki aracımdı,manuel vites olduğu için değistirdim. Ondan da memnundum ama servisi biraz pahalı Hyundai'ye göre.
Fokus yakınım kullanıyor sağlam tok bir araba bence güvende hissettiriyor.
dod (doguş otonun diye biliyorum)varsa yakında oraya bakabilirsiniz farklı marka modelde ikinci el araclar var,hangisinin ne hasarı var tespit edilmiş şekilde satıyorlar. Bence bütcenize uygun bulabilirsiniz. Borusan otonun da var aynı hizmeti 2 el garantili araçlar diye geçiyor ama segment olarak genelde bmw grubu(mini ,bmw,range),audi vb araçlar vardı,bütçenize uyarmı bilemiyorum.Şahıslara güvenemiyorum ben 2. Elde. İllaki alınacaksa iyi bir expertiz görmeli size tanidık var yada biz expere soktuk aha bu da raporu derlerse bile güvenmeyin,kendi buldugunuz expere götürüp teyit edin muhakkak.