Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bni araç tutuyor yakın mesafelerde bile çok zorlanıyorum.ilaç kullannca işe yarıyor ama oda bni sersem yapıyor.başka önerisi olan varmı?doktorada gtm ama bi çare blamadm.
Daha denemesemde yapıp memnun kalan akrabalarim var. .göbek deliğine bant yapistiriyorlarmis..
Vallahi kızlar bende bir araçta on dkdan fazla kaldım mı bulantılar başlar.geçen yıl memlekete gidecektik.eşimin uçak korkusu olduğu için otobüs bileti aldık.tam 17 saat sürüyo.beni bir telaş aldıki hap falan fayda etmez bana.bi aile dostumuz otobüse binmeden iki üç tane pişmemiş kuru fasulyeyi hap içer gibi suyla yut dedi.yiğeni gemide çalışıyomuş.deniz tutanlara fasulye yuttururlarmış :) valla bişey kaybetmem bi deneyeyim dedim ve ilk kez midem bulanmadan kusmadan bir yolculuk geçirdim.
geçenlerde br yerde okumştm göbek deliğine hava almayacak şekilde bant yapıştırmak fayda ediyormuş diyekızlar bni araç tutuyor yakın mesafelerde bile çok zorlanıyorum.ilaç kullannca işe yarıyor ama oda bni sersem yapıyor.başka önerisi olan varmı?doktorada gtm ama bi çare blamadm.