araç tutması yardım:(

t cetveli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
155
18
38
kızlar bni araç tutuyor yakın mesafelerde bile çok zorlanıyorum.ilaç kullannca işe yarıyor ama oda bni sersem yapıyor.başka önerisi olan varmı?doktorada gtm ama bi çare blamadm.

ahh o bendede var..
11 inde tatile cikacagim taaa marmarise kadar simdiden cildiricak gibi oluyorum inanilmaz bulaniyo cunku midem cook hassastir

hap işe yarıyor bnde cnm ama yakın mesafelerde bile tutuyor içmk istemyrm ozmn uyku yapıyor çünkü bşka bi çözümü yokmu bnn ya

kızlar bni araç tutuyor yakın mesafelerde bile çok zorlanıyorum.ilaç kullannca işe yarıyor ama oda bni sersem yapıyor.başka önerisi olan varmı?doktorada gtm ama bi çare blamadm.

Çok berbat bir durum bu ,bende çok çekerim yolculuk esnasında
ilaç önerisinde bulunmam zaten son yolculuğumda içmeme rağmen 2 kez........... malum
bana açık hava iyi geliyor cam illa açık olacak
ama son yolculuğumda gemide olmama rağmen içim dışıma çıktı
limon kolonyası bana çok iyi geliyor kokladıkça ferahlıyorum bulantım kesiliyor çok şükür
limonun kendisinin de koklanmasının ve yenmesinin iyi geldiğini söyleyenlerde mevcut denemedim bilmiyorum
limon kolonyası alternatiflerin arasında olsun derim inşallah iyi gelir.

Daha denemesemde yapıp memnun kalan akrabalarim var. .göbek deliğine bant yapistiriyorlarmis..

beni de çok tutar....ilaç mahfediyor yaa saf gibi kalıyor insan....
bi çözüm duydum onu yaptım çok rahat ettim, bir dene istersen...
hani şu sarı leblebiler varya, onun tuzlusunu yiyeceksin arabaya binmeden yarım saat kadar önce...
yolculuk esnasında da aklına geldikçe iki üç atacaksın ağzına....
çok iyi geldi bana, bu dertten muzdarip olan herkese tavsiye ediyorum...denemekle bişey kaybetmezsin..unutma sarı tuzlu leblebi..
beyaz olanlardan değil...tuzlu sarı olacak...

Zencefili denemelisin ilaç içmek istemiyorsan geçmiş olsun

otobüs yolculuğunda yanıma kabak çekirdeği,tuzlu sarı leblebi,çıtır leblebi alırdım ara ara yerdim çok iyi gelirdi birde burnumdan nefes almazdım :) şimdi kesin çözümü buldum araba aldık yaz kış camı açık olur benim tarafın :)

Vallahi kızlar bende bir araçta on dkdan fazla kaldım mı bulantılar başlar.geçen yıl memlekete gidecektik.eşimin uçak korkusu olduğu için otobüs bileti aldık.tam 17 saat sürüyo.beni bir telaş aldıki hap falan fayda etmez bana.bi aile dostumuz otobüse binmeden iki üç tane pişmemiş kuru fasulyeyi hap içer gibi suyla yut dedi.yiğeni gemide çalışıyomuş.deniz tutanlara fasulye yuttururlarmış :) valla bişey kaybetmem bi deneyeyim dedim ve ilk kez midem bulanmadan kusmadan bir yolculuk geçirdim.

Sari tuzlu leblebi oneririm ve aractayken su icmeyin gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçenlerde br yerde okumştm göbek deliğine hava almayacak şekilde bant yapıştırmak fayda ediyormuş diye

Benide çok tutuyor ben çözümü otobüs seçmekte buldum. 2+1 otobusler genelde daha ferah oldukları için onlari tercih ediyorum, gece yolculuğu yapıyorum gerçektende mide bulantısında çok etkili. Sorunsuz varıyorum hava karanlık ve uyumaya çalıstığım için sanırım ve mısırlı kraker yiyorum. En azından birini deneseniz belki yardımı dokunur :)

En kötüsü de araç tutan insanların hamilelikte yaşadığı ben 9 ay kustum arabaya binemedim..off ya şimdiden 2.hamileliğimi düşünür oldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sade maden suyu içmekte işe yarıyor.Ben küçükken hep kusardım. :) Annemin akrabalarıyla (koca bir otobüs) tatile gitmiştik.Ben sürekli istifra ettim :) bi akrabası maden suyu içir rahat eder dedi.Annem zorla içirdi.Ve inanılmaz rahat bi yolculuk geçirdim :)

ağzında şeker tarzı birşeylerle sürekli oyala sakız da olabilir havalı bir yerde otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…