Yorumun sahibinin nicki tam dizlik soruyu soran kişiYaparsın tabi ki. Öncelikle kendine güven ve güzel şeyler düşünBöyle şeyler düşünerek kötü enerjiyi çekme
Ben de bu gece uyuyamayacağım galibaBen de cesaret edemiyordum, kısa mesafede eşim varken kullanıyordum sadece. Eşim bir haftalığına şehir dışına çıkmak zorunda kalınca mecburen tüm sorumluluğu aldım, çocukları okullarına kendimi işe götürüp getirdimo bir hafta boyunca gece uyku tutmadı sabah araç kullanacağım diye düşünmekten.
Yani herkes aynı yollardan geçiyor merak etmeyin, dikkatli olun, alışırsınız. Kolaylıklar dilerim.
Yalnız başına araba sürmek daha güzelMerhaba ,aslinda 18 yaşında direkt ehliyetini almis cok istekli biriydim, küçük bir kazam oldu bıraktım. Daha sonra sevdiğim biri kaza yaptı, kadin arkadaşım ve çocukları öldü .Bunlar beni çok korkuttu.Ben araç kullanmayı cok ama cok istiyorum ama ayni oranda da korkuyorum. Tekrar 8 saat ders aldım ve yarin ilk defa yslniz başıma işe gideceğim kalbim duracak gerginlikten. Cesaretinize ihtiyacım var ,teşekkür ederim
Ben de 2008 de almistim. Son bir aydir yeni yeni kullaniyorum. Esim yanimda ikdn beni de panik kapliyor. Cunku cok mudahsle ediyor. Tek basiniza cikin ve park icin de instagramda direksiyon dersi hocalarinin videolari var onlardan yararlaniyorum ben. Herkes kullandigina gore siz de kullanirsiniz. Atla deve degil ya. Otobus kullsnan bayanlar bile var.Merhaba ,aslinda 18 yaşında direkt ehliyetini almis cok istekli biriydim, küçük bir kazam oldu bıraktım. Daha sonra sevdiğim biri kaza yaptı, kadin arkadaşım ve çocukları öldü .Bunlar beni çok korkuttu.Ben araç kullanmayı cok ama cok istiyorum ama ayni oranda da korkuyorum. Tekrar 8 saat ders aldım ve yarin ilk defa yslniz başıma işe gideceğim kalbim duracak gerginlikten. Cesaretinize ihtiyacım var ,teşekkür ederim
İlk başlarda erken saatlerde yola çık, yol iyice boş olsun. 1 haftaya alışırsınMerhaba ,aslinda 18 yaşında direkt ehliyetini almis cok istekli biriydim, küçük bir kazam oldu bıraktım. Daha sonra sevdiğim biri kaza yaptı, kadin arkadaşım ve çocukları öldü .Bunlar beni çok korkuttu.Ben araç kullanmayı cok ama cok istiyorum ama ayni oranda da korkuyorum. Tekrar 8 saat ders aldım ve yarin ilk defa yslniz başıma işe gideceğim kalbim duracak gerginlikten. Cesaretinize ihtiyacım var ,teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?