- 23 Mart 2016
- 29.618
- 89.999
- 598
- 38
- Konu Sahibi selcanevrenn20
-
Merhaba İzmir içinde araca ihtiyacınız olmazsa İstanbulda alıp İzmir'de teslim edebiliyorsunuz aracı boş yere 5 gün sizde kalmamış olur dönüşte yine kiralar İstanbula geçersinizMerhaba
5 günlük kiralicam. Sabihadan alıp sabihaya teslim edicem.
İzmire gidip gelicez bayram için
Evet güvenilir ban yenir mi bilmiyorum marka söylerken ga ile başlayan firmadan çok kiraladık biz çok da memnun kaldık güvenle kiralayabilirsiniz. Anılarım canlandı lüks araçlara binmenin tadına vardık bu firma sayesindeEvet bu sitelerin havaalnında şubeleri varmış sanırım.
Baktım...
güvenilirdir dimi buralar ?
Nırmal rent a cardan uzun yol için araba alınmaz dendi... o yüzden aklım karıştı doğrusu...
Düzgün firmalardan daha fazla verip adam gibi kiralayın diyorlar...
kafam allak bullak oldu
Yolcu360 sahibindene göre daha uygun geldi
Uçak ile gitmeyi düiündük
Ama 2 kişi gidiş dönüş 1.700 küsürü buluyor.
Bide havaş kullnmak zorunda kalıcaz...
Ee bide orada araba lazım olsa o imkan da olmicak malesef ki...
Kimse ile muhattap olmadan başbaşa yavaş yavaş gidebişiriz fiye düşünüyorum...
Bakalım galiba em iyisi yolcu360 dam yapmak
Evet ama yazlık da da araç gerekli...Merhaba İzmir içinde araca ihtiyacınız olmazsa İstanbulda alıp İzmir'de teslim edebiliyorsunuz aracı boş yere 5 gün sizde kalmamış olur dönüşte yine kiralar İstanbula geçersiniz
Teşekkür ederinAaaa ne kadar zamlanmıs ucaklar.Haklısınız böylesi daha iyi.Bazen Antalyaya 80-100 tl oluyordu da.Hani max 200 olur diyordum.En mantıklısı araba kiralamak.İyi tatiller :)
Hadi yaaslaaaa kurumsal olmayan yerlerden kiralama,kesin kurumsal olsun, bir yakınım biraz ucuz olsun diye kendilerine rent a car diyen bir yerden kulustur bir araçla kaza yaptı diye 30-40 bin para vermek zorunda kaldı, hem de yasal değil tehditle.
AhahahahahaEvet güvenilir ban yenir mi bilmiyorum marka söylerken ga ile başlayan firmadan çok kiraladık biz çok da memnun kaldık güvenle kiralayabilirsiniz. Anılarım canlandı lüks araçlara binmenin tadına vardık bu firma sayesinde
Anladım canımBiz şubatta havaalanından kiralamıştık uçakla geldiğimiz için başka yere bakma fırsatımız yoktu. Peugeot 3008 kiralamıştık çok da memnun kalmıştık. 1 hafta diye kiraladık sonra 1 aya uzattık Türkiye’de daha fazla kaldığımız için. Havaalanınyerine normal yerden kiralamak daha mantıklı bence. Havaalanı daha kalabalık olur. Üstelik evinize teslim edip evinizden de teslim alıyorlar normal araç kiralama şirketleri. Elinizde eşyalarla havaalanına gitmek ne kadar mantıklı tartışılır.
Evet bugün avısı çok kiişi söylediAvisten kiralamıştım,bir arkadaşımızın düğünü için şehirdışına çıkınca,teminat bedelini aynı gün göndermişlerdi hesabıma(aracı teslim ettikten sonra) tavsiye edebilirim.
Tabi ki yapılır. Araç seçmiştik biz hatta websitesi üzerinden, gittiğimizde seçtigimiz arac hazırdı aldık,kullandık anlaştığımız saatte teslim ettik. Havaalanından kiralamıştık biz aracı,oraya teslim ettikEvet bugün avısı çok kiişi söyledi
Sanırım kurumsal bi yer
Ve araçları ile il dışına seyahatte yapılır dimi ?
Ya çok eski sorın çıkartabilicej olsun istemiyorum
SüperTabi ki yapılır. Araç seçmiştik biz hatta websitesi üzerinden, gittiğimizde seçtigimiz arac hazırdı aldık,kullandık anlaştığımız saatte teslim ettik. Havaalanından kiralamıştık biz aracı,oraya teslim ettik
Rica ederim. 300 lira civarı teminat ödemiştik biz araca,teslim ettikten sonra kontrol edip iade ediyorlar o ücreti,bilginiz olsun. Aynı gün ödemislerdi.Süper
Bende aynı şekilde düşüniyorum.
Çok teşekkür ederşm bu akşam araştırıp ne de rezervasyon yapacağım
Evet Mercedes ve Audi kiralamıştık muhteşem arabalardı sonra araba aldık ama işte bazen kiralasak mı diyorumAhahahahaha
Bende mercedes görddümmmmgözlerm dört açıldı
Eşimde sen ne istersen dedi bana bıraktı
Seni kırmicam bu sefer dedi
Çünkü evlenşrken ben arabamı saatım çk ağladım diye oda böyle jest yapmaya çalıştı
Bende bu fırsatı kaçırmim diyorum
Ooo süperBudget, avıs, enterprise iyi firmalar. Havaalanlarından çok kiraladım. Gayet iyi araçlar veriyorlar. Yalnız günlük kilometre sınırı olabiliyor ona dikkat edin. İnternet sitelerinden yapabilirsiniz havaalanına gidince sigorta vs eklenebiliyor. Hız sınırı aşıldığında cezalar kredi kartınızdan kesiliyor. Otoban geçiş ücretleri de sanırım öyle.
Evet öercedes a serisi var bak sende mutlaka :)Evet Mercedes ve Audi kiralamıştık muhteşem arabalardı sonra araba aldık ama işte bazen kiralasak mı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?