- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
- Konu Sahibi selcanevrenn20
-
Tatlım bizde çocuk yok 2 kişi gidicez eşim ve ben...Havaalanindan daha pahaliya kiralarsiniz bence,
yurtdisindan gelenlerin baska sansi olmadigi icin daha pahali oluyor.
Cocuk varsa oto koltugu kismini ozellikle arayip sorun derim, odemesini bile aylar onceden yaptigimiz bir kiralamada oto koltugu kalmadi deyip bizi yari yolda birakmisti bir firma, isim de aklimda degil yazardim yoksa bilinen bir firmaydi cunku.
Evet bu sitelerin havaalnında şubeleri varmış sanırım.Enterprise, budget, garenta, central, Avis vs. Bunların online sisteminden kontrol edin ve kiralayın. Önden kiralama çok daha ucuz olun. Zaten bayram doneminde alanda bulamazsınız muhtemelen.
Bu firmalar güvenilirdir dimi ?Havaalanından araç kiralanmaz zor durumda kalmadıkça. Araç bayilerinin kiralama seçenekleri oluyor onlarla görüşün. Daha uygun olur. Bir de bilindik bir firma olarak Avis var, onlarla da konuşun.
Nırmal rent a cardan uzun yol için araba alınmaz dendi... o yüzden aklım karıştı doğrusu...Havalimanından kiralamada yoğun dönemlerde uçak biletin yoksa son anda iptal edebiliyorlar.
Bence normal yerlerden kiralayın.
Evet. Kurumsal firmalar.Evet bu sitelerin havaalnında şubeleri varmış sanırım.
Baktım...
güvenilirdir dimi buralar ?
TamamdırEvet. Kurumsal firmalar.
Bu firmalar güvenilirdir dimi ?
Yani uzun yola gidicem.
En azından yolda sıkıntı yaşadığımızda arayıp ulaşabileceğimiz bir firma olmasını istiyorum...
MerhabaAraba daha pahalıya gelmez mi? 1 günlük mü kiralayacaksınız? O zaman uygun olur da arabayı belli yere teslim etmeniz gerekmiyor mu?
Evet rezervasyon şimdi gaptırıcamBiz cogunlukla havaalanindan kiraladik ve daha guvenilir buluyorum, sorun yasansa bile cozume ulasmasi diger kurumsal olmayan yerlerden daha avantajli. Esimin isi sebebiyle sixt firmasini kullandik genel olarak memnunduk, daha dusuk fiyata ust segment arac aliyorduk. Hatta teslim edeceginiz yeri kendiniz belirleyebiliyorsunuz istanbul‘ da alip izmir‘ de teslim edersiniz ya da tatil boyunca kullanirsiniz, uzun kiralamalarda gunluk fiyati dusuyor cogunlukla. Bir sorun yasarsaniz arac degisimi yapabiliyorsunuz ancak bayram zamani arac bulmak zor ve fiyatlari yukseliyor, simdiden rezervasyon yaptirmayi unutmayin.
Teşekkür ediyorum araştırıcamTabi tabi Avis kurumsal bir firma.
Merhaba
5 günlük kiralicam. Sabihadan alıp sabihaya teslim edicem.
İzmire gidip gelicez bayram için
Yolcu360 sahibindene göre daha uygun geldiAnladım,günlük 200 tl civarı diye biliyorum da,ucak daha uygun diye dusunmustum tabi bilet fiyatları artmıs olabilir :) Yolcu360 var araba kiralamak icin,bir de sahibindende de günlük kiralanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?