- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil bir bakis acisidir bu
Kuran dili fasih arapca dir.
Onlarin dili kurani okurken yetersiz kaliyor.
Ayrıca din irada indi diye en iyi onlar uygular mantigi nedir
Oradaki krallar bir yillik zekat ile kac ülkeyi doyurur. Veriyor mu hayir. Tatil ulkelerinde Otel kapatip allahın haram kildigi icki zina girla mi evet.
Nasil bir bakis acisidir bu
Kuran dili fasih arapca dir.
Onlarin dili kurani okurken yetersiz kaliyor.
Ayrıca din irada indi diye en iyi onlar uygular mantigi nedir
Oradaki krallar bir yillik zekat ile kac ülkeyi doyurur. Veriyor mu hayir. Tatil ulkelerinde Otel kapatip allahın haram kildigi icki zina girla mi evet.
Daha yeni tecavüz suçu işlemiş amerikada vilasında ama parayla serbest kalmış , neden ülkesinde ceza kesilmedi? Bu bir arab prensdi
Ayrica Atatürk ile alakası nedir. Dokunulmaz degeriniz Atanizi korurken dokunulmaz degerimiz Islam a dil uzatamazsiniz. Hakkibna hicbir fikriniz bike yokken.
Bu islam icin degil her ideoloji icin geçerlidir. Bi insan bir toplum anlamaya kapali ise. Ister hristyan dogsun ister yahudi ister Müslüman.
Asri saadet döneminde oldukca guzel uygulandı. Yeri geldi halifeye karsi cikikdi hak arandi. Adalet vardi. Bugün uygulama yok diye islamin kendisine hakaret edilemez.
Dinlerinden once insanliklarina bakin bu insanların sonra vicdaniniza göre kurun cumlelerinizi
tebrik ediyorum seni..Soru: Tecavüze uğrayan kıza günah yazılır mı? Bu durumda olan birinin ne yapması gerekir?
Cevap:
Tecavüzcüye verilecek cezayı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.
http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/tecavuz-eden-kimseye-nasil-bir-ceza-verilir.html
Tecavüze uğrayan bir kızın/kadının ise hiçbir sorumluluğu, günahı yoktur.
Bu durumda olan kız, elinden geldiği kadar ibadetlerini yaşamalı ve vakti geldiğinde evlenmelidir. Evlenirken de tecavüze uğradığını söylemesi gerekmez. Çünkü dinimize göre kocası dahi olsa hiç kimse ona neden bakire olmadığını soramaz.
http://www.fetva.net/yazili-fetvala...igi-anlasilan-esi-bosama-hakki-var-midir.html
http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/kadin-bakire-degilse-kocasi-bunun-sebebini-soramaz-mi.html
http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/dinimizde-bekaretin-onemi-nedir.html
Zina ile tecavüzü aynı kefeye koymuyorsunuz umarım. Nur süresinde yazan zinadır, tecavüz değil.
Zina da kadın erkek kendi isteğiyle bunu yapar, cezası da ispatlı değilse ahirete kalır deniyor ayette. Ama bu ülkelerde iftira da olsa, direk sorgusuz sualsiz ceza kesiliyor.
Üst tarafta yer alan yani zinaya zorlanan, ırzına geçilen kadınla ilgili hükümler Kuran-ı Kerim'de var mıdır?
Bir de o yazılanlarda ırzına geçilen kadınla ilgili ceza verilir gibi birşey yazmıyor.
Her halükarda bu verdiklerinin uygulanan saçma cezanın açıklaması değil.
Size yazmadim ben bunu.İslama kim hakaret etmiş yahu?? Nerede tam olarak bu hakaret cümlesi?
Bilakis İslamiyet'i bu derece küçümseyip, kendi kafalarına göre yorumladıkları için bu cahil ülkelere lafımız. İslamiyet kötü değil, İslam adına iğrençliği savunan zihniyet kötü....
Bilakis İslamiyet'i bu derece küçümseyip, kendi kafalarına göre yorumladıkları için bu cahil ülkelere lafımız. İslamiyet kötü değil, İslam adına iğrençliği savunan zihniyet kötü....
Bunu yaparken sorun yok ama cümleye dokerken var. O daha hos.Ovv sizin değeriniz bizim değerimiz faslına geçmişiz ne hoş.
evet yaa osmanlıda hiç af yokmuş tecavüz edenlereee abovvv kesmek ve bazende idamm..Arkadasim sen beni yanlis anlamakta direniyosun. Ilk mesajimi tekrar okurmusun. Ben arabistanin verdigi cezayi savunmusmuyum? Onlar yanlis ceza vermisler. Islamin verdigi cezayi bilseniz islama ve muslumanlara fatura kesmezdiniz dedim.
Tabiki zina ile tecavüz aynı degil. Yazılanları sana kısaca özetlersem, tecavüze ugrayan kadına asla ceza verilemez. Tecavüz eden kişiye had (sopa) ve hapis cezası verilir. Osmanlı zamanında Hadım da edilirmis. Suçu daha öncede varsa idam edilir.
Bunu yaparken sorun yok ama cümleye dokerken var. O daha hos.