• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabaya fare koyan komşu ve bahçede yün yıkamaya takan kaynana

Esmermeleq

Ederi kadar değer şart..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
756
337
53
Bir önceki konumdan bilenler bilir.fakat ben bir daha özet geçeceğim.(yoksa kızıyorlar)
Alt komşum bebek arabama ezilmiş fare ölüsü koymuştu(gözümle görmedim davranışlarından yola çıkarak onun yaptığını hissettim)
Başka birgün gelip çöpün yağ süzülmüş apartmanı viladasını al baştan aşağı sil demişti(ki ben o gün sadece bebek bezi attım markete giderken. camdan onu görmüş)çöp süzülmeye ne hikmetse onlarn kapısndan başlamış.
Evet bunlar yaşananların birkısmı.
Gelelim büyük sorunuma,
Kv tutturdu yünlerini aşağı indir orda yıka 1 gece aşağıda kurusn ve yapalım diye.
Ben terliğe bile güvenmezken kadın bütün yataklarımı aşağı indirtiyo.eşim de evet banyoda olmaz dedi ben ne yapacağım bu yün meselesini?:bicak::işsiz::kızgın::kızgın::kızgın::KK61:

Son düzenleme:
Kayınvalidenize kadının yaptıklarını hatırlatın. İndirmeyiverin yünlerinizi de aşağıya, bu kadar psikopat bir insanla karşı karşıyasınız zaten

Bir önceki konumdan bilenler bilir.fakat ben bir daha özet geçeceğim.(yoksa kızıyorlar)
Alt komşum bebek arabama ezilmiş fare ölüsü koymuştu(gözümle görmedim davranışlarından yola çıkarak onun yaptığını hissettim)
Başka birgün gelip çöpün yağ süzülmüş apartmanı viladasını al baştan aşağı sil demişti(ki ben o gün sadece bebek bezi attım camdan onu görmüş)çöp süzülmeye ne hikmetse onlarn kapısndan başlamış.
Evet bunlar yaşananların birkısmı.
Gelelim büyük sorunuma,
Kv tutturdu yünlerini aşağı indir orda yıka 1 gece aşağıda kurusn ve yapalım diye.
Ben terliğe bile güvenmezken kadın bütün yataklarımı aşağı indirtiyo.eşim de evet banyoda olmaz dedi ben ne yapacağım bu yün meselesini?:bicak::işsiz::kızgın::kızgın::kızgın::KK61:

Evet hatırladım konuyu. Sakın sakın yapmayın sağlıklı değil komşunuz. Balkon yok mu?

Kayınvalidenize kadının yaptıklarını hatırlatın. İndirmeyiverin yünlerinizi de aşağıya, bu kadar psikopat bir insanla karşı karşıyasınız zaten
Kayınvaldem bilmiyor olayları.bilsede yüne ne yapacak sende abartma yün bu der eşim gibi

Buranın meşhur bir sözü var "bir cinnet her şeyi çözer" diye. Yaklaşık 1 yıl kadar bir komşumla ciddi sıkıntı yaşadım. 6 kişilik, her bireyin diğeriyle sürekli kavga ettiği bir aile 3 yaşındaki kızımın gece uyanıp aglamasina dayanamadı. Duvar yumrukladılar, deli gibi bize bağırdılar, haftasonu sehir disindan döner dönmez kapımıza polis gönderdiler. Üstelik polisler tamirat gibi büyük bir gürültü ihbarı üzerine gelmiş. En son kızlarının kavgasında evimizin bile yankılandığı bir gün içimden çıkan canavar meseleyi çözdü. O günden bu yana gıkları çıkmadı. Size de tavsiye ederim.

Kuru temizlemecide yıkıyorlar diye biliyorum öyle bisey yapıp bir yorgancida kabrttirsaniz olmaz mi :/

Bence insanlara apartmanda yaşama dersi verilmeli. Zira insanlarda anlayış olmuyor. Nasıl bir apartmanda yaşıyorsunuz bilmiyorum ama apartmandaki ortak alanları öyle canınızın istediği gibi kullanamazsınız. Misal apartman girişine bebek arabaları park etmek,çöpü dışarı çıkartmak,ayakkabıları ve ayakkabılıkları kapının önünde tıtmak,camdan birşeyler silkelemek,çamaşırları dışarıya asmak,balkon yıkarken vs başka komşunun camını çerçevesini kirletmek veee apatman bahçesinde kafaya göre yün,halı vs yıkamak. Bunlar 21. Yüzyıl modern apartman yapısına uymayan hareketler. İlla yün yılayacağım diyorsanız ya banyonuzda yıkayacaksınız yada dışarıda bu işi para ile yapan bir yere yıkatacaksınız. Öyle apartmanın bahçesini babanızın malı gibi kullanmamaşısınız. Sizde bu mantık varlen komşunuz ile daha çook papaz olursunuz.

Bence insanlara apartmanda yaşama dersi verilmeli. Zira insanlarda anlayış olmuyor. Nasıl bir apartmanda yaşıyorsunuz bilmiyorum ama apartmandaki ortak alanları öyle canınızın istediği gibi kullanamazsınız. Misal apartman girişine bebek arabaları park etmek,çöpü dışarı çıkartmak,ayakkabıları ve ayakkabılıkları kapının önünde tıtmak,camdan birşeyler silkelemek,çamaşırları dışarıya asmak,balkon yıkarken vs başka komşunun camını çerçevesini kirletmek veee apatman bahçesinde kafaya göre yün,halı vs yıkamak. Bunlar 21. Yüzyıl modern apartman yapısına uymayan hareketler. İlla yün yılayacağım diyorsanız ya banyonuzda yıkayacaksınız yada dışarıda bu işi para ile yapan bir yere yıkatacaksınız. Öyle apartmanın bahçesini babanızın malı gibi kullanmamaşısınız. Sizde bu mantık varlen komşunuz ile daha çook papaz olursunuz.
+1

Kac yorgan var ?
Bizim burda yorgani bozmadan yunune dokunmadan temizliyorlar evden alip eve getiriyorlar. Allah askina ne gerek var bosverin.
Burda da hava isindi diye her yer yun cirpan teyze dolu. Yakinda benim kv de indirir yunleri asagi. Temiz olmasindan ziyade burda gosteris "aha yunum aha da yikadim bak" demek icin. Epey ugrasiyorlar delilik diyorum. :/
Ha yok illa yapacam diyorsaniz balkonlar kapaliymis ev cok toz kil olur. Kv yi cagirin, musaitse bahcenizde gunes altinda yapin.

Tam da bunları yazmaya gelmiştim.
Konu sahibi hanımefendi, apartman seçimi yaşam tarzınıza uymuyor.
Bebek arabası apartman ortak alana (dar olduğunu ifade etmemize) rağmen bırakıyorsunuz,
Ki o bebek arabasının içine böcekte girer, kedi falan da yavrular. Komşu fare bıraktı diye ortalığı ayağa kaldırdınız da en başta çocuğu siz düşünmüyorsunuz.

Şimdi de yünleri bilmem ne yapacakmışsınız.

Bir de cevaplardan birinde ‘dağda mı yaşıyoruz?’ yazmışsınız.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum.
Ama orası apartman değil

Back