• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabanın anahtarını makineye attım

bidda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
211
128
33
29
Kızlar böyle bisey yaşayan var mı ? Arabanın anahtarını çamaşır makinesinde yıkadım cebinde kalmış eşimin .Pirince koydum şimdi çalışır mı acaba ? Sabah bakıcaz ne olduğunu inşallah çalışır :(

Eşim şortun cebinde unutup denize girmişti usta tuzlu su olduğu için çalışmaz demişti ve çalışmadı sizinki çalışır belki iyice kurusun

Kızlar böyle bisey yaşayan var mı ? Arabanın anahtarını çamaşır makinesinde yıkadım cebinde kalmış eşimin .Pirince koydum şimdi çalışır mı acaba ? Sabah bakıcaz ne olduğunu inşallah çalışır :KK43:
Bende yapmıştım.Pili değişti ama yine de eskisi gibi değil.Uzaktan açıp,kapatamıyorum.Siz bu gece blr kaseye pirinç koyup,içinde sabaha kadar veya daha uzun bekletin.Islanan telefonlarda işe yarıyor.

Pirince koymuşsunuz zaten.Benimki çalışıyor ama eskisi gibi değil.Neyse ki yedeği var.

Bende yapmıştım.Pili değişti ama yine de eskisi gibi değil.Uzaktan açıp,kapatamıyorum.Siz bu gece blr kaseye pirinç koyup,içinde sabaha kadar veya daha uzun bekletin.Islanan telefonlarda işe yarıyor.
Koydum kaseye bakalım inşallah çalışır uğraştırmaz bidaha 😨

Kumandası çalışmayabilir, elinizdeki anahtarla kapıyı manuel açarsınız, İstanbuldaysaniz Perpa da hallediyorlar yeni kumanda veriyorlar.

Kızlar böyle bisey yaşayan var mı ? Arabanın anahtarını çamaşır makinesinde yıkadım cebinde kalmış eşimin .Pirince koydum şimdi çalışır mı acaba ? Sabah bakıcaz ne olduğunu inşallah çalışır :KK43:

O pirinclerin dop dolu ve ağzı kapalı olması gerekiyor. İçi açılıyorsa içini açın bakın bi

Ben de aynı hatayı yapmıştım.Hiç bir işlem yapmadan denedim .Gayet iyi çalışıyor

Ben de aynı hatayı yapmıştım. Makinadan alınca hemen pilini çıkarıp açık bir şekilde pirince buladım ve balkonda güneşin önüne koydum. 1 günden fazla beklettim. Gayet de iyi çalıştı. Hatta bu olay 3,4 yol önce olmuştu hala çalışıyor.

Evimize gelen bir misafirinki tuvalete düşmüştü 😝 çıkarıp yıkadı kullanmaya devam etti bozulmadan

Back