• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabamız çalındı

minikkurbaaa

hayvan hakları savunucusu
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
239
203
103
İstanbul
Kapının önüne park etmiştik...arkasında ve önünde başka araç vardı iki araç arasındaydı daha borcu bitmemişti..
Kaskosu bugün yapılacaktı..
Polise gittik sokakta bir tane bile güvenlik kamerası yok :( ne yapacağız bilmiyorum araba gitti borcu kaldı bir ay olmamıştı alalı kısmet..

Kapının önüne park etmiştik...arkasında ve önünde başka araç vardı iki araç arasındaydı daha borcu bitmemişti..
Kaskosu bugün yapılacaktı..
Polise gittik sokakta bir tane bile güvenlik kamerası yok :KK43: ne yapacağız bilmiyorum araba gitti borcu kaldı bir ay olmamıştı alalı kısmet..
Geçmiş olsun. Hemen telaş etmeyin. Dua edin. Polisten çok beklentide olmayın derim çünkü kamera yoksa etraf çevre dolaşıp kamera aramıyorlar. Burada iş size düşüyor Eşiniz ve siz yok boyu benzinlik vb yerlerden rica edip kamera kayıtlarına bakın. Araştırın. Aynısı başımıza geldi. Polis bize kamera yok buralarda diyip gitti. Eşim esnaftan rica etti yol boyu inceledi takip etti ve hırsızın evinin önünde park edilmiş şekilde bulundu Tabi hasar görmüştü. Ama olsun.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ancak yorumlarınıza dönüş yapabildim lütfen kusuruma bakmayın ..
Dua ve temennileriniz yerini buldu Allah Teala polisimizden razı olsun arabayı buldular :) haber vermek istedim
Yalnız anlayamadığım birşey var konumu neden bir derdim vardan gereksiz bir tarafa taşımışlar sağlık hariç bundan öte dert mi olur aşk olsun..

Back
X