• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabamın anahtarı

tavis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
231
140
53
Arkadaşlar arabamın anahtarını atabanın içinde kalmış ne yapacağım ben şimdi ? evde kavga kaçınılmaz :KK43:

Arabaya inip anahtarı almama sebebiniz nedir ?

Edit:aracı otomatik kapanma özelliğine sahip olmayan masum aus mesajı :))

Ben bir kez bebeğimi anahtarı içerde bırakarak arabaya kilitlemistim yanlışlıkla.
Polis kredi kartı gibi bir kartı camdan kapı kilit yerine sokarak iki dakikada açmıştı kapıyı.

Ben bir kez bebeğimi anahtarı içerde bırakarak arabaya kilitlemistim yanlışlıkla.
Polis kredi kartı gibi bir kartı camdan kapı kilit yerine sokarak iki dakikada açmıştı kapıyı.
Of ya bebek içindeyken daha kötüymüş ben şimdi bıraktım arabayı eve geldim taksiyle anahtar arka koltukta arabayı calmasalar bari

Bu yuzden neden kavga edildigini anlamiyorum. İnsanlik hali olabilir. Kapi acilacak yontemler muhakkak vardir.

:KK17:Ayy benimde basima az kalsin geliyordu temizliydum icini baktim otomatik kitledi bir sure sonra kilitlenmeyince otomatik kilitliyor kendini anahtarda cantataydi icerde, ya kapali olsaydi kapilar:KK70:yedgide varmiydi bilmiyodm valla.evde yedek yoknu acaba ay simdi esine gelde anlat ama insanlik hali yani umarim esiniz uzatmaz ben neler yaptim arabaya:KK70:bizimki ozman beni napasi lazim

Arabayı bırakmanız sıkıntı olmus bır ylu bulunurdu bence bıraz ugrassaydınız keşke yasadıgınız yer neresı bılmıyrumda calınması ıhtımalı haylı yuksek

Eşime söyledim şu an gayet atarlı araba baya pahalı bir araba calinirsa ciddi sıkıntı ama adam bir şey yapmıyor bana da izin vermiyor cins bu adam yeminle

Valla sinirlerim nasıl bozuk size anlatamam adam hiçbir şey yapmıyor ki çalınırsa o kadar kötü bir durum olur ki size anlatamam çok korkuyorum :KK61: ne yapacağız diyorum sen işine bak diyor bana yüzüme bile bakmıyor yedekte yok...

Back
X