Arabalara aşırı ilgimiz var normal mi

Benim oğlum da 20 aylık, arabaya meraklı; direksiyona oturur, kornaya basar, vitesle uğraşır. Yani o derece kopyalamış. Hıhınn der direksiyon oyuncağıyla oynarken. Otizmle alakası olduğunu sanmıyorum.
Aynı benim oğlum öyle arabaya biner vites değişir kornaya bak deriz basar direksiyonla oynar tıpatıp kopyalamıs bizimki de öyle ses çıkarır

Abartısız her komutu yapıyor at getir götür ver . İşaret etmiyor henüz eliyle sizlerde de oldu mu göster diyorum yüzüyle göster dediğime bakıp bana bakıyor

Aynı benim oğlum öyle arabaya biner vites değişir kornaya bak deriz basar direksiyonla oynar tıpatıp kopyalamıs bizimki de öyle ses çıkarır
10 aydır böyle, cadde üstü oturuyorum haliyle korna, araba sesi gece gündüz hayatında

işaret parmağını kaçıncı ayda kullandı sizlerin benimki kullanmıyor hala beni götürüyor yada gözüyle gösteriyor yüzüme bakarak

işaret parmağını kaçıncı ayda kullandı sizlerin benimki kullanmıyor hala beni götürüyor yada gözüyle gösteriyor yüzüme bakarak
Her bebeğin gelişimi aynı değil, ki benimki de mesela 17. Ayı bitti yürüdü, işaretle göstermesi de bir aydır var.

Evet doğru diyorsunız , Sizi çekiştirerek bir şeyler yapmanızı ister mi oğlunuz
Hem de çok emzirmeyi bıraktım bir aydır, yemeğe düştü, yemek için çekiştiriyor. Mutfağa götürüyor, istediğini vermem için çabalıyor. Ya da dışarı çıkmak için yapıyor.

Abartısız her komutu yapıyor at getir götür ver . İşaret etmiyor henüz eliyle sizlerde de oldu mu göster diyorum yüzüyle göster dediğime bakıp bana bakıyor
Merhaba yazınızı yazalı uzun zaman olmuş ama aynı sorun var zamanla geçti mi ? ilk oğlum ve araba çok düşkün araba görünce ilk onunla oynuyor sürekli dilinde araba düt düt itfaiye göreve nani nani trafikte işaret ediyor araba diye

Bence sizde biraz takıntı var, bir erkek çocuğunun arabalarla oynamak istemesi, bunu istediğini belli etmesi garip gelmedi bana. Siz kafaya takmışsınız , siz kafanızda kurup duruyor ve düşünmeden duramıyorsunuz. Neden küçücük çocuğu arabalara ilgi duymaktan veya arabalarla oynamaktan alıkoymaya çalışıyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…