Belediyeye haber verin ruhsati yoktur muhtemelenMerhaba hanımlar.
Bizim karşımızda oto yıkamacı var ilk başta seramikci diye açmıştı şuan arabada yıkıyor ve biz artık gürültüden bıkmış durumdayız. Söylediğimizde ise asla oralı olmuyorlar ev de kapı, cam açık durulmaz o derece tazyikli su birde. Kolluk kuvvetlerini arıyoruz 7 den sonra. Sokak aralarına nasıl araba yıkamacı açılıyor? Ben baktığımda araştırdığımda ise ses yalıtımı ve kabin olması şartı yazıyor bunlarda öyle bir şey yok ve 5 otoparklık yer de yok. Heryer araba dolu kaldırım da. Siz olsanız neler yapardınız?
Merhaba hanımlar.
Bizim karşımızda oto yıkamacı var ilk başta seramikci diye açmıştı şuan arabada yıkıyor ve biz artık gürültüden bıkmış durumdayız. Söylediğimizde ise asla oralı olmuyorlar ev de kapı, cam açık durulmaz o derece tazyikli su birde. Kolluk kuvvetlerini arıyoruz 7 den sonra. Sokak aralarına nasıl araba yıkamacı açılıyor? Ben baktığımda araştırdığımda ise ses yalıtımı ve kabin olması şartı yazıyor bunlarda öyle bir şey yok ve 5 otoparklık yer de yok. Heryer araba dolu kaldırım da. Siz olsanız neler yapardınız?
niye taşınsın düzen bozsun birkaç kurnaz yüzünden?taşınırım
yıkamacı taşınsınniye taşınsın düzen bozsun birkaç kurnaz yüzünden?
çok masraflı.
niye rahatını bozan o olsun ki?
ev sahibi ise evini mi satsın şu durgun emlak piyasasında?
yapsın şikayetlerini, sonuna kadar uğraşsın güzel bir para cezası ve gerekli düzenlemeler için masrafı oto yıkamacı ödesin.
amaan uğraşamam deyip taviz verdikçe böyle saçmalıklar tepemize biniyor maalesef.
Hormonlardan hepBu konuda ben niye adamlara yazık ekmek parası diye üzüldüm
Onu işletme ruhsat almadan acamazlar..Yani veren razı alan razı..Danışıklı dövüş..Merhaba hanımlar.
Bu konuda ben niye adamlara yazık ekmek parası diye üzüldüm
aynen adam gidip dağ başına mı açcın yıkamacayı o zaman market lokantalar ne olcakBu konuda ben niye adamlara yazık ekmek parası diye üzüldüm
Komsu sesinden ,etraftan,sundan bundan rahatsiz olanlarin konularini okuyorum da bazi insanlar galiba sese karsi daha duyarli ve hassas.Mesela siz de dikkatinizi cekmedigini söylemissiniz.Biz de bahceli bir yerde yasiyoruz kirada ve ev sahibimuz,arka komsumuz horoz besliyor ve ötmelerinden son derece rahatsisiz.Bizden baska da yasayanlar var ama kimseden sikayet duymadim.Acaba onlarin evinden daha mi az duyuluyor ya da biz mi gıcığız ses konusunda ailecek diye kendimizi bile sorguladimBenim evimin karşısında hem petrol hem petrolün yıkaması hem de normal yıkamacı var halimi anlatmayayımBen çok rahatsız olmuyorum zaten salonuma denk geliyor tv açık dikkatimi çekmiyor ama petrolün yıkaması hiç durmuyordu diğer komşular şikayet etmişler 8 den sonra yasakladılar onun haricinde yine yıkıyorlar... Bence dinlemezseniz duymazsınız ya sonuçta gece ses felan olmuyor gün içinde de hep bir terane var ev işi yemek derken benim pek dikkatimi çekmiyor zaten yoldan tonla araba geçiyor