Ben kendimde denedim bu hapi hemde yolda bir tane daha ictim yani 2tane ictim belli araliklaMetpamid dene canım benim de ay başım olduğunda mide bulantim oluyor metpamid biraz olsa rahatlatiyor o zorlu dönemde bile
Dramamine diye bi ilaç aldım ben receteyle aliniyo sabah sağlık ocağına gidip yazdirdim inşallah ise yarar deneyip gorucez bakalım faydalı olursa paylasirim burda daBayramdaki tatile gelmedi bizimle
Hesapkar degisti planlar tutmadi
Ama kendim metpamid hap ictim kedi uzerimde denedim
Virajli yollarda midem yine bulandi
Ama normal yolda sıkıntı yoktu
Oglumla agustosda tatile gidicez cok merak ediyorum bende bakalim neler olcak
Beklicem mutlakaDramamine diye bi ilaç aldım ben receteyle aliniyo sabah sağlık ocağına gidip yazdirdim inşallah ise yarar deneyip gorucez bakalım faydalı olursa paylasirim burda da
Evet bende çok duyuyorum antiemi bide emedur doktora güvenip dramamine aldım bakalım deneyip görücem yanıma leblebi alıcam koltuk numaram en önde artık yine kusma durumu olursa yapıcak bişey kalmıyoBeklicem mutlaka
Antiem miydi ya öyle nir ilac ismi yazilmisti ben bi yere not aldik suan animsayamadim o da iyi dediler.
Bizde ayin 12si gibi gidicezEvet bende çok duyuyorum antiemi bide emedur doktora güvenip dramamine aldım bakalım deneyip görücem yanıma leblebi alıcam koltuk numaram en önde artık yine kusma durumu olursa yapıcak bişey kalmıyo
Bu araba tutması genetik diye düşünmeye başladım acaba sizde de bu durum var mıydı çünkü benim çoğu akrabamda var bu durum maalesef :/Bizde ayin 12si gibi gidicez
Bakalim nolcak yol 10saat falan aksam cikicaz yola
Koltuk no ortalardan aliyoruz genelde.
Uyursa sıkıntı olmaz uyumazsa sıkıntı.
Gece gerci sakin geciyo nezaman gün agariyo baslıyo sızlanmaya.
Cok virajli yollarda benide tutuyoBu araba tutması genetik diye düşünmeye başladım acaba sizde de bu durum var mıydı çünkü benim çoğu akrabamda var bu durum maalesef :/
Yolculuk yeni bitti anca yazabildim ilaç falan hiç bişey işe yaramadı çok kötü geçti yolculuk canım kötü haber oldu ama neyseCok virajli yollarda benide tutuyo
Bide biri kusunca midem kalkiyo
Yani benim midemde hassas ama dayaniyorum bir sekilde.
Bakalim napicaz.
Hadi yaYolculuk yeni bitti anca yazabildim ilaç falan hiç bişey işe yaramadı çok kötü geçti yolculuk canım kötü haber oldu ama neyse
Hem yaşayan için hemde çevredekiler için çok zor bi durum Allah yardımcınız olsunHadi ya
Bunun caresi yok demek ayy ben naapcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?