Araba tutması/mide bulantısı

Metpamid dene canım benim de ay başım olduğunda mide bulantim oluyor metpamid biraz olsa rahatlatiyor o zorlu dönemde bile
Ben kendimde denedim bu hapi hemde yolda bir tane daha ictim yani 2tane ictim belli aralikla
Virajli bir yool var memlekete giderken orda hep midem bulanir yine bulandi yine bulandi

Dramamine diye bi ilaç aldım ben receteyle aliniyo sabah sağlık ocağına gidip yazdirdim inşallah ise yarar deneyip gorucez bakalım faydalı olursa paylasirim burda da

Dramamine diye bi ilaç aldım ben receteyle aliniyo sabah sağlık ocağına gidip yazdirdim inşallah ise yarar deneyip gorucez bakalım faydalı olursa paylasirim burda da
Beklicem mutlaka
Antiem miydi ya öyle nir ilac ismi yazilmisti ben bi yere not aldik suan animsayamadim o da iyi dediler.

Beklicem mutlaka
Antiem miydi ya öyle nir ilac ismi yazilmisti ben bi yere not aldik suan animsayamadim o da iyi dediler.
Evet bende çok duyuyorum antiemi bide emedur doktora güvenip dramamine aldım bakalım deneyip görücem yanıma leblebi alıcam koltuk numaram en önde artık yine kusma durumu olursa yapıcak bişey kalmıyo

Evet bende çok duyuyorum antiemi bide emedur doktora güvenip dramamine aldım bakalım deneyip görücem yanıma leblebi alıcam koltuk numaram en önde artık yine kusma durumu olursa yapıcak bişey kalmıyo
Bizde ayin 12si gibi gidicez
Bakalim nolcak yol 10saat falan aksam cikicaz yola
Koltuk no ortalardan aliyoruz genelde.
Uyursa sıkıntı olmaz uyumazsa sıkıntı.
Gece gerci sakin geciyo nezaman gün agariyo baslıyo sızlanmaya.

Bizde ayin 12si gibi gidicez
Bakalim nolcak yol 10saat falan aksam cikicaz yola
Koltuk no ortalardan aliyoruz genelde.
Uyursa sıkıntı olmaz uyumazsa sıkıntı.
Gece gerci sakin geciyo nezaman gün agariyo baslıyo sızlanmaya.
Bu araba tutması genetik diye düşünmeye başladım acaba sizde de bu durum var mıydı çünkü benim çoğu akrabamda var bu durum maalesef :/

Bu araba tutması genetik diye düşünmeye başladım acaba sizde de bu durum var mıydı çünkü benim çoğu akrabamda var bu durum maalesef :/
Cok virajli yollarda benide tutuyo
Bide biri kusunca midem kalkiyo
Yani benim midemde hassas ama dayaniyorum bir sekilde.

Bakalim napicaz.

Cok virajli yollarda benide tutuyo
Bide biri kusunca midem kalkiyo
Yani benim midemde hassas ama dayaniyorum bir sekilde.

Bakalim napicaz.
Yolculuk yeni bitti anca yazabildim ilaç falan hiç bişey işe yaramadı çok kötü geçti yolculuk canım kötü haber oldu ama neyse

Suan dönüş yolunda otobusteyim aklıma burası geldi yazmak istedim binmeden yarım saat önce ilacı içtim daha sonra 4 saat geçtikten sonra tekrar içtim 4 saat sonra tekrar içtim ve midem hiç bulanmadı gayet güzel yemek bile yiyebildim telefona bile rahat rahat bakabiliyorum ilk içtiğim zaman 1 tane içip mucize beklemişim o yüzden ilaç etki etmemiş ilacın adı bu arada dramamine

Meraba 15 yasndayim benide cok araba tutuyo samsunda yasiyorum 13 yasimda gurcistana gitmistik gitmeden 1 saat once 2 tane metpamid ictim sonra yol boyu uyudum hic bisey olmadı birde psikolojik olarakda mide bulaniyo benim genelde oyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…