- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
- 133
Mutlaka deneyin antiemi. İçindeki etken madde farklıdır belki.Ben hic doktora götürmedim acıkcası
Bakalım bayramda napıcaz
Metpamidden baska hic bir ilac kullanmadik
O da fayda etmedi(yani istifra etmedi ama midem bulaniyo dedi)
Antiem i bilmiyorum bakim eczaciyada sorucam bu ilaclari hani hangisi daha etkili diye
İnsAllah rahat bir yolculuk olurMutlaka deneyin antiemi. İçindeki etken madde farklıdır belki.
Beni artık araba tutmuyor, geçti çok şükür. Tabi hala otobüste, arabada kitap okuyamiyorum. Hep yolu izliyorum. Yoksa midem bulaniyor. Umarım oğlunuz da atlatır zamanla.
Canim benimde midem cok bulaniyor 1 saatlik yol bile tutar beni.Merhabalar.
Uzun, kısa her turlu yolculuk kabusumuz oldu oğlum sayesinde.
Gezmeyide seviyoruz.
Oğlumu malesef araba cok tutuyo.
Yollarda perisan oluyoruz.
Cocukda helak oluyo.
Onuda surekli bir yerlere birakip gitmek istemiyoruz.
O da gezsin,görsün istiyoruz.
Belki uzun seyahatlere cıktıkca alışır geçer diye düsünüyoruz ama yok.
11 yaşında..
Şimdi tatil planları ayyuka çıktı hemen başladı.
Ben nasıl gidicem?
Kusmak istemiyorum!
Kaç km?
Yani cocuk geriliyo hemen.
Surupda denedim fayda etmedi.
Bos mideylede ciktik yola fayda etmedi.
Hap denemedim onu denicem bi de.
Napcamızı sasirdik.
Plan yapamaz olduk.
Sürekli kendimizi ona göre ayarlamaya çalısıyoruz.
Bunun bir cözümü var mı?
(İnternetde de baya arastirdim yenmesi gerekenlerden vs bahsediyo sadece)
Antiemi diger arkadaslarda önerdi.Canim benimde midem cok bulaniyor 1 saatlik yol bile tutar beni.
Midenin bos olmasi daha kotu en azindan istifra edince rahatliyor insan
Iki tane bulanti hapi icmistim hic bir ise yaramadi daha beter oldum.
Kuru fasulye ictim o da etkili olmadi.
En son bir ilac buldum anti-em . Receteyle aliniyor tok karnina yola cikmadan yarim saat once aliyorum inan o kadar rahat ettim ki zaten uyku yapiyor uyuyarak geciyor zaman.Doktora danisarak alin derim etkili bir ilac cunku.
Evet canim saglik ocaginda yazdirmistim bendeAntiemi diger arkadaslarda önerdi.
Saglik ocagina falan yazdirabilirmiyim ki?
camlari kararticam mecbur(filmli ama olsun) günes vuruncada bulantı yapıp bunltıyo onukesinlikle hap. artı ,leblebi ama tuzlu sarı leblebi olursa daha iyi olur.
bir de sephora nın dediği gibi,ufuk çizgisini görmeli,yani arkada, tam ortaya oturmalı,ve önden ikinizin arasından yola bakmalı.arka camlar,karartılmalı.yani,yandan dışarıyı görmemeli. (perde,tişört,siyah bir bez parçası asabilirsiniz).tablet,teelfonda oyun oynamak gibi,şeylerle uğraşmamalı,ya ön camdan dışarıyı seyretmeli,ya da gözlerini kapalı tutmalı.
bir de büyüdükçe geçiyor,en azından benim oğlumda,öyle oldu.
Olmazsa saglik ocagina bi goturup sorarım.Evet canim saglik ocaginda yazdirmistim bende
Annem.metpamid tablet almısMetpamid cok iyi bu konuda ve hamilelerde kullanabildigine gore cocuklarinda kullanabilecegini dusunuyorum.Ama aile hekiminize ya da cocuk doktorunuza danismayi unutmayin.Keyifli yolculuklar
Cubuk kraker,tuzlu seyler mutlaka arabada bulunduruyoruz.Maalesef bende de var aynı sorun.
Tecrübelerimi söyleyeyim belki işe yarar.(umarım)
Araç mutlaka ferah olmalı. Beni mesela parfum, kolonya, oda spreyi tarzı şeyler araba içerisinde acayip rahatsız eder.
Aç olunmamalı ve mutlaka yolda giderken bişeyler atıştırarak gidilmeli. Ben genelde kuruyemiş, cips tarzı şeyler alır gidene kadar ondan tırtıklarım midemi bastırır.
Kitap vs tarzı şeyler okumasın daha çok bulanır. Mümkün olduğunca uzağa bakmaya çalışsın. Yakına baktıkça bulantı artar.(yani bende öyle oluyor)
Aklıma gelenler bunlar umarım işe yarar. Ben de bu dertten çok çektim hala daha çekiyorum. 2 saatlik yol bile mahvediyor beni.
Onu çok iyi anlıyorum.
Kıyamam ya ona ölüm geliyodur o yolculuk tatil.. düşük tansiyondan dolayı bende aynıydım.. ama bu zikredilen hapların hepsi iyi haplar.. sonra da geçti kendiliğinden zaten.. ama yolculuk deyince tüylerim diken diken olurdu..Cok tesekkur ederim sagolun
İnanin tatili unutuyorum nasil gecicek bu yol diyorum
Arabamizla rahat geze geze gittigimizden bize cazip geliyo ama ogluma cazip gelmiyo
Misal antalyayami gitsek muglami falan diye konusuyoruz mugla daha yakin oraya gidelim diyo sirf yol icin
Km. hesabi yapiyo.
Nereye gitceksek kac saat? Orasi.
Yolda da nekadar kaldi diye diye kendinide geriyo
Uyku yapacak tarzda ilaclar vermeyi dahi dusunmeye basladim doktor kontrolunde tabiki.
Bende öyleydim o yaşlarda.Yola çıkacağımı öğrendiğim anda başlardı bulantılarım kabusum olmuştu yolculuk yapmak.Biraz psikolojik biraz bünye meselesi.Bana ilaçta fayda etmezdi.Merhabalar.
Uzun, kısa her turlu yolculuk kabusumuz oldu oğlum sayesinde.
Gezmeyide seviyoruz.
Oğlumu malesef araba cok tutuyo.
Yollarda perisan oluyoruz.
Cocukda helak oluyo.
Onuda surekli bir yerlere birakip gitmek istemiyoruz.
O da gezsin,görsün istiyoruz.
Belki uzun seyahatlere cıktıkca alışır geçer diye düsünüyoruz ama yok.
11 yaşında..
Şimdi tatil planları ayyuka çıktı hemen başladı.
Ben nasıl gidicem?
Kusmak istemiyorum!
Kaç km?
Yani cocuk geriliyo hemen.
Surupda denedim fayda etmedi.
Bos mideylede ciktik yola fayda etmedi.
Hap denemedim onu denicem bi de.
Napcamızı sasirdik.
Plan yapamaz olduk.
Sürekli kendimizi ona göre ayarlamaya çalısıyoruz.
Bunun bir cözümü var mı?
(İnternetde de baya arastirdim yenmesi gerekenlerden vs bahsediyo sadece)
O yastaki cocukta reflu olur mu bilemiycem fakat esimde de ayni durum vardi kucuklugunden beri bide her yemegi yiyemez bi arastirin konuyla ilgili fazla bilgim yok fakat esim suan cok rahat reflu haplarindan kullaniyorHafta sonu ist disi yemege gittik
1.5saat mesafede yer.
Metpamid surup vardı evde yarım saat önce icirdim.
Yinede 2defa durdurttu bizi.
Durduk artik yapcak bisi yok.
Kocaman cocuga yedek kıyafetler,posetler. Örtuler tasiyoruz arabaya.
Onunda elinde olan bisi degil ama bukadar cok bulanmasi iyide degil.
Eskiden daha rahat yolculuk yapiyoduk uyoyodu
Artik uyumuyo
Hapı daha mı etkilidir? Surupdan.
Son care hapını denicem.
lavanta çayı biberiye çayı biraz dinlendirir uyuşturur deneyin derim eşimin migreni var uyku tutmazsa deneriz iyi gelir siz başka zaman deneme yapın olacak mı sonra yolada denersinizCok tesekkur ederim sagolun
İnanin tatili unutuyorum nasil gecicek bu yol diyorum
Arabamizla rahat geze geze gittigimizden bize cazip geliyo ama ogluma cazip gelmiyo
Misal antalyayami gitsek muglami falan diye konusuyoruz mugla daha yakin oraya gidelim diyo sirf yol icin
Km. hesabi yapiyo.
Nereye gitceksek kac saat? Orasi.
Yolda da nekadar kaldi diye diye kendinide geriyo
Uyku yapacak tarzda ilaclar vermeyi dahi dusunmeye basladim doktor kontrolunde tabiki.
Aslinda evet bitki cayi icirip en azindan uyumasini saglasam fena olmazlavanta çayı biberiye çayı biraz dinlendirir uyuşturur deneyin derim eşimin migreni var uyku tutmazsa deneriz iyi gelir siz başka zaman deneme yapın olacak mı sonra yolada denersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?