Ayrıca kensinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ben daha otobüsü görünce istifra ediyordum. Dediğim ilacı bir gün yanıma almayı unutmuşum. Amaan nasılsa artık bulanmıyor midem dedim kendi kendime. Ve yaklaşık 5 yıldır şükürler olsun hiçbir mesafede sorun yaşamam.Limon kolonyasi verirler yada ferahlamak icin surunurler aslinda mantikli.
O da denenebilir.
Ayrica limonuda cok seviyo.
Ya bu olay psikolojikse onda acikcasi bak şu iyi geliyo diyip kafasina ona odaklamayi dusunuyorum
Yani denenebilir en azindan.
Acikcasi bende oyle dusunuyorumAyrıca kensinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ben daha otobüsü görünce istifra ediyordum. Dediğim ilacı bir gün yanıma almayı unutmuşum. Amaan nasılsa artık bulanmıyor midem dedim kendi kendime. Ve yaklaşık 5 yıldır şükürler olsun hiçbir mesafede sorun yaşamam.
Kulaklari tıkamakda etkili gibi bise okudum dogrumu acabaMerhaba. Beni otobüs çok tutar. Bunu ancak üniversiteye başladığımda aşabildim. Yola çıkmadan mide ne çok dolu olmalı ne boş olmalı. Otobüslerde ki televizyonları kesinlikle izlemesin. Özellikle uykusunun olmasına dikkat edin. Bir kulaklık bir de sevdiği müzikler olsun. Uykusu olduktan sonra zaten yolculuk kolay geçer.
İlacı verirken bu öyle bir ilaç ki birdaha hiç miden bırakmamayacak deyinAcikcasi bende oyle dusunuyorum
Canakkaleye gittik gece 1de ciktik yola sabah 9gibi vardik.
Donustede gunduz ciktik yola hic istifraa etmedi.
Gecen rivaya gittik yine öyle rahatti gidis dönüs.
Gece otobus yolculugu yapti defalarca 12saat suren iyiydi.
Gecen yil izmire gittik midem ,sıkıldım falan dedi ama gidisde se donusde de hic istifra etmedi.
Ama sorsan bak rahat gittik bisi yokki desen bulandı ben tuttum diyo
Bulaninca tutamadigini biliyorum.
Yani bazen rahat bazen cok fena kafasindan bi silip atmam lazim.
Bu sefer hap vererek denicem bakalim
En azindan kafadan bi "midem bulanmicak ki" yi kafasina yer etmem lazim.
Hatta bende icicem onla.
İnanin hani belki basina gelmeyene kucuk gibi gorunuyo ama ciddi geriyio beni zaman zamanİlacı verirken bu öyle bir ilaç ki birdaha hiç miden bırakmamayacak deyinUmarım kısa sürede atlatırsınız zira cidden yolculuk kabus oluyor.
Emin olun ki pskljk değil zaten bunun tıbbi bir rahatsızlık olduguda açık yani benim kizim 1 buçuk yaşından beri arabaya bindiği zaman bir süre sonra midesi bulaniuo basini tutamiyo koyacak yer ariyo agzi sulaniyo ve sonunda kisuyo ben çok doktora götürdüm bunun için ama malesef bu zamanla geçecek birsey bir nevi hastalık sayın bunu yani pskljk olsa kusamaz yada bir cocuk tatilden vazgeçmez emin olunLimon kolonyasi verirler yada ferahlamak icin surunurler aslinda mantikli.
O da denenebilir.
Ayrica limonuda cok seviyo.
Ya bu olay psikolojikse onda acikcasi bak şu iyi geliyo diyip kafasina ona odaklamayi dusunuyorum
Yani denenebilir en azindan.
Metpamid ve emedur hiç işe yaramıyor. Benim çocukluğum da böyle geçti. Antiem kurtardı beni. Onu denemiş miydiniz?Hafta sonu ist disi yemege gittik
1.5saat mesafede yer.
Metpamid surup vardı evde yarım saat önce icirdim.
Yinede 2defa durdurttu bizi.
Durduk artik yapcak bisi yok.
Kocaman cocuga yedek kıyafetler,posetler. Örtuler tasiyoruz arabaya.
Onunda elinde olan bisi degil ama bukadar cok bulanmasi iyide degil.
Eskiden daha rahat yolculuk yapiyoduk uyoyodu
Artik uyumuyo
Hapı daha mı etkilidir? Surupdan.
Son care hapını denicem.
Ben hic doktora götürmedim acıkcasıEmin olun ki pskljk değil zaten bunun tıbbi bir rahatsızlık olduguda açık yani benim kizim 1 buçuk yaşından beri arabaya bindiği zaman bir süre sonra midesi bulaniuo basini tutamiyo koyacak yer ariyo agzi sulaniyo ve sonunda kisuyo ben çok doktora götürdüm bunun için ama malesef bu zamanla geçecek birsey bir nevi hastalık sayın bunu yani pskljk olsa kusamaz yada bir cocuk tatilden vazgeçmez emin olun
Metpamidden baska hic bir ilac kullanmadikMetpamid ve emedur hiç işe yaramıyor. Benim çocukluğum da böyle geçti. Antiem kurtardı beni. Onu denemiş miydiniz?
antiem de süperdir güzel uyuturBen hic doktora götürmedim acıkcası
Bakalım bayramda napıcaz
Metpamidden baska hic bir ilac kullanmadik
O da fayda etmedi(yani istifra etmedi ama midem bulaniyo dedi)
Antiem i bilmiyorum bakim eczaciyada sorucam bu ilaclari hani hangisi daha etkili diye
Bu iki ilacda önerildi özellikle bunlari sorucam cok tesekkurlerantiem de süperdir güzel uyutur
iyi olur merak etmeyin..yalnız yola çıkmadan en az 1 saat önce içirin ki etkisini göstermiş olsun..Bu iki ilacda önerildi özellikle bunlari sorucam cok tesekkurler
İnsAllah daha rahat bir yolculuk olur.
Ben zaten yazdim surup verdigim halde yine bulantisi oldu diye.
Farkli ilac daha etkili hap vs arayisina giricem
Ay uyusun yeterki.iyi olur merak etmeyin..yalnız yola çıkmadan en az 1 saat önce içirin ki etkisini göstermiş olsun..
eskiden otobüslerin en arkası olurdu muavin uyurdu orda,cam önünde..ben çok uyudum oralarda..bilidiğin baygın gibi yatıyodum..ama bulantı yok en güzeli...biraz sersemlik yapıyor sonrasında merak etmeyni geçer hemen o da..
şimdiden iyi tatilller..
Annem az once disari cikti ona evet onun tabletini vermisler iyi geliyo diye(onada sorarmisin demistim) surubuyla tabletinin etkisi dahami farkli oluyoki? Bana direk surup vermislerdi o sebepden cok bilmiyorum.surup degil baya tablet ilaci var onun ozellikle seyahat icin olandan yani normal mide bulantisi icin olandan degil eczaneye sorun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?