Hakli olarak sidmdien telasi aldi hepinizi. Ne desem ki bilemedim.İnsAllah ufakken daha rahattik niraz buyuyunce basladi sorun.
2-3yıldır.
Onu anneme birakip gidiyorum yakim semtlere gitceksem.
Ama tatile boyle gezmeye giderkende onu birakipda gitmee gonlum el vermiyo
Cocugunu basinsan savip gezmek ister gibi.
O da gelsin gorsun degisik yerler istiyorum.
Yokda kizariyo bozariyo ter dokuyo falan ben yoldanda gittigimden de bisi anlamiyorum
Surekli nasilsin nasilsin modundayim
Posetler,selpaklar, örtuler.
2-3 uzun yolculugumuz olacak gelecek ay bakalim napıcaz
İyi geldigini bilmiyordum onu da alirim tabiki1 kilo iğde al. Ver eline. Yiye yiye gitsin.
Cok tesekkur ederim.
Kola icersede bulanmaz gibi bise okumustum nette ama cesaret edemedim acikcasi.
Leblebiyi okudum ama hic denemedim muhakak alicam.
Yaz icin aldigimiz kitaplarida yanimiza alicam.
Birde hap denicem.
Arka koltukda tam arada oturup yaslanmasini soyluyoruz hep.
O sekilde gidiyo gittigi yere kadar gitmediginde de malum zaten.
İst-agva arasi 3 defa istifra edermi cocuk.
Mafolduk yollarda.
Yol iskenceden farksiz geliyorsur ona kiyamam ya cok iyi anliyorum çocuğu, umarim kus kadar hafif bir yolculuk gecirir, tatilinizi keyifle sonuclandirirsinizCok tesekkur ederim arkadasimiz bir ilac ismi verdi not aldim
Eczaciylada konusup etkili bir ilac bir cözüm sorucam ilk firsatta.
Sürekli ben gelmesem olmaz mi diyo
Üzülüyorum cünkü onun sevdigi yerler gidecegimiz yerler kosup oyanayacagi,orman,yesillik hep evde hep evde olaz ki.
Esim bana gore daha rahat aslındaRica ederim,insallah minicik de olsa rahatlamasina katkisi olur .
Kolayi bilmiyorum ama ac degilse maden suyu faydali olur,bi kac yudum icse de yeter.
Ac olmamasina ozen gosterin bi de baharatli,yagli seyler daha cok mide bulantisi yapiyomus.
Bi de lutfen etrafinizdaki insanlarin cocugunuza, bu psikolojik,sen istemezsen miden bulanmaz gibi psikolojik baski yapmasina izin vermeyin,bu tibben kanitlanmis fizyolojik bi rahatsizlik,nasil ki tansiyonum inecek inecek deyip tansiyonu indiremiyosak ,mide bulanmayacak diyerek de bulantiya engel olamayiz.
İnsAllahYol iskenceden farksiz geliyorsur ona kiyamam ya cok iyi anliyorum çocuğu, umarim kus kadar hafif bir yolculuk gecirir, tatilinizi keyifle sonuclandirirsiniz
Hafta sonu ist disi yemege gittik
1.5saat mesafede yer.
Metpamid surup vardı evde yarım saat önce icirdim.
Yinede 2defa durdurttu bizi.
Durduk artik yapcak bisi yok.
Kocaman cocuga yedek kıyafetler,posetler. Örtuler tasiyoruz arabaya.
Onunda elinde olan bisi degil ama bukadar cok bulanmasi iyide degil.
Eskiden daha rahat yolculuk yapiyoduk uyoyodu
Artik uyumuyo
Hapı daha mı etkilidir? Surupdan.
Son care hapını denicem.
Aslinda evet gece kusmuyo (otobusle yolculuk yaptik defalarca gece istifra etmedi hic)Biz gece yola çıkardık ben uyurken arabaya koyarlardı en azından bi kaç saat rahat giderdik
Merhabalar.
Uzun, kısa her turlu yolculuk kabusumuz oldu oğlum sayesinde.
Gezmeyide seviyoruz.
Oğlumu malesef araba cok tutuyo.
Yollarda perisan oluyoruz.
Cocukda helak oluyo.
Onuda surekli bir yerlere birakip gitmek istemiyoruz.
O da gezsin,görsün istiyoruz.
Belki uzun seyahatlere cıktıkca alışır geçer diye düsünüyoruz ama yok.
11 yaşında..
Şimdi tatil planları ayyuka çıktı hemen başladı.
Ben nasıl gidicem?
Kusmak istemiyorum!
Kaç km?
Yani cocuk geriliyo hemen.
Surupda denedim fayda etmedi.
Bos mideylede ciktik yola fayda etmedi.
Hap denemedim onu denicem bi de.
Napcamızı sasirdik.
Plan yapamaz olduk.
Sürekli kendimizi ona göre ayarlamaya çalısıyoruz.
Bunun bir cözümü var mı?
(İnternetde de baya arastirdim yenmesi gerekenlerden vs bahsediyo sadece)[/QUOTE aynı sorunu ben kendimi bildim bileli yasarim hatta luna parka bille gidemezdim bu yüzden aarlartik kalmadı çok şükür ama olduğu dönemlerde bana en iyi gelen metpamiddi kesin çözüm
Aynı sorun kendimi bildim bileli bende var ve hiç tatile gitmek istemezdim hatta lunaparka bile gidince sonu mutlaka hastahane ile biterdi şimdi cocugum oldu aynı şey onda var bende kalmadı cocugunuzdada zamanla geçecektir ama size kesin çözüm metpamid diyebilirm birde arkdsn dediği gibi yolda yazı kitap tlf vs okumasin ugrasmasin kraker ve naneli sakız verin en önemlisi yolculuktan hemen önce metpamid kullanın kesin çözüm olur inşallahMerhabalar.
Gezmeyide seviyoruz.
Cocukda helak oluyo.
11 yaşında..
Ben nasıl gidicem?
Kusmak istemiyorum!
Kaç km?
Napcamızı sasirdik.
Plan yapamaz olduk.
Bunun bir cözümü var mı?
(İnternetde de baya arastirdim yenmesi gerekenlerden vs bahsediyo sadece)
Merhabalar.
Gezmeyide seviyoruz.
Cocukda helak oluyo.
11 yaşında..
Ben nasıl gidicem?
Kusmak istemiyorum!
Kaç km?
Napcamızı sasirdik.
Plan yapamaz olduk.
Bunun bir cözümü var mı?
(İnternetde de baya arastirdim yenmesi gerekenlerden vs bahsediyo sadece)
Yola cikmadan hemen öncemi yoksa yarim saat öncemi verilmeli?Aynı sorun kendimi bildim bileli bende var ve hiç tatile gitmek istemezdim hatta lunaparka bile gidince sonu mutlaka hastahane ile biterdi şimdi cocugum oldu aynı şey onda var bende kalmadı cocugunuzdada zamanla geçecektir ama size kesin çözüm metpamid diyebilirm birde arkdsn dediği gibi yolda yazı kitap tlf vs okumasin ugrasmasin kraker ve naneli sakız verin en önemlisi yolculuktan hemen önce metpamid kullanın kesin çözüm olur inşallah
Ben zaten yazdim surup verdigim halde yine bulantisi oldu diye.Onun ilaci var seyahat icin mide bulantisi ilaci derseniz verirler yil olmus 2016 bu sekilde helak etmeyin cocugunuzu yaziktir. Benimde kucukken cok olurdu arabanin icine girdigimde daha kokusundan psikolojik midem bulanmaya baslardi ne rezillikler cektim anne cahil baba umursamaz tabi sonra kendi aklim erecek yasa geldimde, ortaokulda falan kendim sordum arastirdim ilacini buldum.
Yapmayin yaziktir caresi varken cocugu perisan etmeyin, ilac biraz uyku yapar en azindan o zamanki ilaclar yapiyordu belki simdi onuda gelistirmis olabilirler bilmiyorum, ama kesinlikle geciriyor ondan haberiniz olsun.
Limon kolonyasi verirler yada ferahlamak icin surunurler aslinda mantikli.Yilaaaaar yillar boyunca cektigim bir cile.. universiteyi bitirdigim yil, kendiliginden gecti. Benimbulabildigim tek cozum oldu, o da limon yalamak. Evet limonu ikiye bolup bir posetle cantama koyuyordum, midem bulanmaya baslamadan, 15 -20 dk da bir, lomonu hafif suyunu sikip yaliyordum. Ben de acaip etkili oluyordu. Tavsiye ettigim pekcok kisi deneyip memnun kaldi.
Umarim ise yarar. Bir de arabada kitap, cep telefonu vs ile ugrasmasin. Ben hala kitap okuyamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?