• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba tavsiyesi istiyorum

Herkese selamlar hanım hepinize coronasiz mutlu huzurlu günler diliyorum.kendime sıfır bir araba almak istiyorum ancak uygun fiyatlı olsun istiyorum kredi düştüğü için sizce simdimi almalıyım?aklımda olanlar Kia picanto 118 bin Nissan Micra ,hundai i10 onu çok ufak buluyorum ama dusunuyorum.120 yada 130 gibi olsa zaten Kredili olacak.en Uygun nasıl alırım sahibinden sitesini takip ediyorum biraz daha ucuza bulurum umuduyla.birde arkadaş diyor yılbaşı na yakın kampanya daha çok olur .tavsiyeleriniz önemli gerçekten ☺️☺️☺️
Arabadan anlamiyorsaniz sahibindene bulasmayin

Fiyatlar düşmez. Yükselir ama düşmez. Ben de eylülde düşündüm aralığı bekleyeyim belki düşer diye bir hafta içinde almayı düşündüğüm arabaya 6 bin tl zam geldi. Hemen gidip anlaştım aldım. 120 bin tl ye ekimde anlaştım 15 gün içinde farklı bayileri aradım sordum hatta iyi almış mıyım vs diye 130 binden aşağı söyleyen olmadı. Bu arada ikinci el alırsan muhakkak bir servise götür ekspertiz raporu çıkar. Bazen kazası vs yok diyorlar bir götürüyorsun benim başıma geldi götürdük tavan hariç her yer boyalı dedi. Arabanın sahibi de şok oldu akrabasından hatasız diye almış.
Ben micra kullandim gayet de sollama vs yaptim hizli da kullanan biriyim seri bj aracti bence

Ben micra kullandim gayet de sollama vs yaptim hizli da kullanan biriyim seri bj aracti bence
Micra iyi araba. Motoru be beygiri kaçtı. Benim arabam da skodaydı. Çok çok memnundum ama artık küçük geliyordu hem motor gücü hem bagaj hacmi vs. Şehir içinde mükemmeldi ama.

O fiyatlara duzgun araba gelmez. 2 yasinda polo almistim kasim 2019da 95 bine. Mayis 2020de aldigim galeriye geri sattim 125 bine. Uzerine 40 bin koyup 2 yasinda jetta aldim zor zahmet o da. Sifir araba alamazsiniz o fiyata

Sıfır hyundai alacağıma ikinci el wolkswagen,volvo alırım. Hyundailer için uçan teneke diye bir tabir duymuştum, aklınızda olsun.

Hep aynı segmentteki araçları sıralamışsın zaten bi bayan için ideal olanda bunlar. Ama i10 icin ufak buldugunu söylemişsin, halbuki micra daha ufak. 2020 kasası i10 un tamamen micra ya benzemiş sevmedim. Hız seviyorsan i20 alabilirsin yeni kasasıda güzel, motoruda daha iyi yokuşlarda fln . Ama yok ben Max. 80,90 yapcam diyorsan i10 idealdir . 🤜🏻🤛🏻

Kia picanto kullanıyorum 2013 model. O zaman sıfır almıştık ben çok memnunum. Şuan fiyatı ne bilmiyorum ama tavsiye ederim. Tabi bagajı çok küçük, onu da belirteyim.

118 bine ne çok şahane ne de çok berbat bi araba bulabilirsiniz.
Astra j var bende, 23 binde. 6 yaşında. 115 bin tl verdiler en son. Ha kötü araba mı? Hayır. Şahane mi? Ona da hayır. 🤣 Sıfır şuan ben alamam mesela, uçtu gitti fiyatlar. Temiz 2. El bakabilirsiniz. Golf önereceğim ama o da el yakıyor, el yakmayanlar da dünya turuna çıkmış gibi kmleri oluyor. Arkadaşta i30 var, özellikleri benimkiyle emsal o da 130dan koydu ilana.

Fiat egealar 113bin civarında boş paketleri. Ama 6 vites oluşu çok yorucuymus. Otomatik düşünürsen olabilir ama. Bende 2011 i20 var çok memnunum. Onu da parçası çok pahalı. Ben de araba bakıyorum bu ara. Toyota Yaris var, 1.0 motor düşünürsen uygun fiyatları.

Türkiyede ikinci el almak mı 😂😂
Bunun ikiz plakası var, motor sıfırlaması var, kazalarda yetkili servise götürmeden sağını solunu çekiçle düzelttirip lokal boya atması var, arabanın change olma ihtimali var, olasılıklar çok, arabadan çok iyi anlamak, çakalla çakal olmak lazım:)))

Şu sıra 2. el araçlara bakılmaz, pandemi sebebiyle eskiye göre sıfır araç gelişi sekteye uğradığından, 2. el pazarı uçtu.

Kia Picanto ve Hyundai i10'u eleyin, ikisi de 65 beygir araç, 90 beygirin altındaki arabalar hem seri olmaz hem de çabuk şişer, basarsınız gitmez motor zorlanır, hız yapmayacaksınız elbette ama motoru şişen seri olmayan bir araç, şehir içi trafiğinde ani manevra yapmanız gereken durumlarda sizin reflekslerinizle koordineli hareket etmeyip geç reaksiyon vereceğinden çok sorun yaşarsınız, bayırlarda da scooter bile sizi geçer sizin araba şiştiğinden bayır bitse de beygirini görsek diye çabalarsınız.
3 araçtan birini tercih edecekseniz Micra daha doğru bir seçim olabilir, çünkü 115 beygir.

Renault clio 0.9 sıfır modellerine bakabilirsiniz şuan piyasanın en uygun aracı kendim kullanıyorum turbo olduğu için hızlanması felan gayet iyi.Şuan sıfırı 106bin civarı.Piyasası iyi olan bir araç eğer manuel arıyorsanız bakın bence.1 ay içinde 7 bin tl kara geçtim öyle düşünün.

Herkese selamlar hanım hepinize coronasiz mutlu huzurlu günler diliyorum.kendime sıfır bir araba almak istiyorum ancak uygun fiyatlı olsun istiyorum kredi düştüğü için sizce simdimi almalıyım?aklımda olanlar Kia picanto 118 bin Nissan Micra ,hundai i10 onu çok ufak buluyorum ama dusunuyorum.120 yada 130 gibi olsa zaten Kredili olacak.en Uygun nasıl alırım sahibinden sitesini takip ediyorum biraz daha ucuza bulurum umuduyla.birde arkadaş diyor yılbaşı na yakın kampanya daha çok olur .tavsiyeleriniz önemli gerçekten ☺☺☺
Otomatik clio çok hoş dizelin hiç yakıtı yok tavsiye ederim

Konuyu hortlatayım 😁 bir ara baktım alamıyorum bıraktım araştırmayı ama son zamanlarda yeniden bakmaya başladım. Birikim yapmaya çalışıyorum yıl sonuna doğru acemiliğimi atacağım uygun bir araç almak istiyorum. Kredi çekip tamamlayacağım üstünü. Bütçe olarak en fazla 90-100 bin liraya çıkabilirim. Tabi haliyle ikinci el olacak 😅 yorumları okudum, bunlar dışında hem benim için hem konu sahibi için tavsiyeleriniz var mı? 😁

Ben Nissan micrayı bir dönem kullanmış biri olarak pek sevemedim . İ10 da gerçekten küçük bir araba . i20 alın bence biraz daha bütçeyi yükseltip. Clio da çok iyi tadacak toyota yaris

Durumunuz yeterse ford fiestayı da düşünün derim..Sağlamlığı ve parça durumu çok rahat yani heryerde bulabiliyorsunuz.Geleceği düşünerek araba almak lazım.

Back
X